ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خودت خیلی اذیت میشی ولی بر میایی اوایل کلافه میشی ولی ولی خودتو کنترل کن یه لیوان آب بخور و با خودت بگو اون بچه ها مقصر نیستن ما اینا رو آوردیم توی این زندگی😑😑😑 این جمله رو زیاد بگو
به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ همخیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
خدا بهت صبر و قدرت بده ولی من تو یکیش موندم یه پسر3ساله دارم هرررکاری میکنم هنوز تاهنوز سرپا وامیسته تو شلوارش پی پی میکنه میترسه روسنگ دستشویی بشینه پیرشدم از دستش دیگ😓😓😓😭
منم ۲ روز بیمارستان بستری بودم دخترم ۱ساله و ۳ ماه داشت وقتی اومدم خونه با من قهر کرد شیرمو نمیخورد حتی بغلمم نمیومد . تا ۴ روز اصلا نتونستم نزدیکش بدم حتی جاشم نمی ذاشت عوض کنم . ولی کم کم و آروم آروم رفتم جلو باهاش بازی کردم وقت گذروندم دم صبح که تو خواب بود سینه می ذاشتم دهنش تا کم کم دیگه با من آشتی کرد و دوباره شیرمو خورد
به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ همخیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁