2777
2789
عنوان

خانمهایی که دو تا بچه دارین

152 بازدید | 10 پست

من سیزده روز زایمان کردم یه بچه سه سال  و نه ماهه هم دارم الان خونه مامانم هستم و ییه هفته دیگه میرم خونه خودم 

الان نگرانم ایا از پس دو تا بچه بر میام یا نه بچه اولم هم به شدت بد غذاست

بر میای چرا بر نیای 

بد غذایی تنها چارش اینه که بزاری جلوش غذا رو بگی تا نخوردی نمیتونی بری بازی روزای اول سخته

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت خیلی اذیت میشی ولی بر میایی اوایل کلافه میشی ولی ولی خودتو کنترل کن یه لیوان آب بخور و با خودت بگو اون بچه ها مقصر نیستن ما اینا رو آوردیم توی این زندگی😑😑😑  این جمله رو زیاد بگو

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁

استارتر ببخشیدتوی تاپیک شماپیام میدم خودم تاپیک زدم کسی جوابمونداد.خانمهامن چندروزتویicuبودم نشدبه دخترم شیذربدم راهکاری ندارین بچه م شیرخودموبخوره؟

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

خدا بهت صبر و قدرت بده ولی من تو یکیش موندم یه پسر3ساله دارم هرررکاری میکنم هنوز تاهنوز سرپا وامیسته تو شلوارش پی پی میکنه می‌ترسه روسنگ دستشویی بشینه پیرشدم از دستش دیگ😓😓😓😭

استارتر ببخشیدتوی تاپیک شماپیام میدم خودم تاپیک زدم کسی جوابمونداد.خانمهامن چندروزتویicuبودم نشدبه د ...

اخی عزیزم 

منم ۲ روز بیمارستان بستری بودم دخترم ۱ساله و ۳ ماه داشت وقتی اومدم خونه با من قهر کرد شیرمو نمیخورد حتی بغلمم نمیومد . تا ۴ روز اصلا نتونستم نزدیکش بدم حتی جاشم نمی ذاشت عوض کنم . ولی کم کم و آروم آروم رفتم جلو باهاش بازی کردم وقت گذروندم  دم صبح که تو خواب  بود سینه می ذاشتم دهنش تا کم کم دیگه  با من آشتی کرد و دوباره شیرمو خورد

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁

ببخشید میتونم بپرسم بچه اولت دقیقا چند ستلش بود باردار شدی ؟

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

اخی عزیزم   منم ۲ روز بیمارستان بستری بودم دخترم ۱ساله و ۳ ماه داشت وقتی اومدم خونه با من ...

دعاکنیدواسم.دخترم شیرخودموبخوره

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍