2777
2789
عنوان

مماغ گوشتی😄

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 67 پست
دماغم خیلی گوشتی بود و سر  دماغم افتاده من پیش دکتر نرفتم چون این کار هم مثل تتو ابرو بود ک اوا ...

الان من نمیدونم باید پیش چه دکتری برم

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
عزیزم فقط از دماغت میخواستم عکس بزاری از کل چهرت که نه. هر جور راحتی. مبارکت باشه عزیزم. خیلیم عالی

اخه عکسها اینجا میره گوگل کلا جهانی میشه🤣🤣ممنون عزیزم اگر اینستا داری بزن نمونه کارهاشو ببین

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلر چیه؟ راستی دایمی هست

همون ژل.عمل هم دائمی نیست این ک لیزره.دوامش بین ۵تا ۷سال هست ولی بعدشم دوباره مثل اولش نمیشه یکم برگشت داره ک اونم با یکی دو جلسه نهایتا درست میشه روشی برای کسایی ک طبیعی بودن دوست دارن و علاقه ندارن برن زیر تیغ جراحی خوبیش هم اینکه خودت میبینی و هربار هرجاش حس کنی لازم داره خودت میگی بیهوش نیستی ک ندونی چ بلایی سر دماغت میاد

اخه عکسها اینجا میره گوگل کلا جهانی میشه🤣🤣ممنون عزیزم اگر اینستا داری بزن نمونه کارهاشو ببین

نمیشه عکس بزاری

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
دکتر های پوست انجام میدن کدوم شهر هستین؟؟؟ اگد خواستین برید حتما پلکسر برید ن پلاسما

شوش

خب پس حسابی تحقیق کنید و پیش یک ادم با تجربه برید من ک از اون خانم خیلی راضی بودم ن لک افتاد ن چیزی ...

افرین زودی بزار وبردار

ببین بزار زیر سه دقیقه حذف کن من عکس دماغمو بزارم ببین تغییر میکنه یا باید برم عمل 

شما بذار عزیزم اگر دوست داری ولی من کلا با محیط اینجا غریبم