2777
2789
عنوان

مماغ گوشتی😄

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم روش رو؟ پیش چ کسی؟ عکس قبل و بعد میزاری؟ هزینش جقدر شد؟ درد داشت؟ 

پلکسر کردم.اصفهان رفتم پیش ی خانمی.ن عکس نمیتونم بذارم چون اینجا واقعا فضتی مسخره ای هست.جلسع ای ۴۰۰ چون ایشون کارشون تو اصفهان حرف اول را میزنه گرون تر و ارزون تر هم هستن کسانی ک کار کنند.با پماد بی حس میکنن دردش هم قابل تحمله فقط یکم پره ها درد داشت اونم ن اینکه نتونم تحمل کنم

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

از من که نچرال قشنگه

ای ام پزو 😂😂😂😂😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
پلکسر کردم.اصفهان رفتم پیش ی خانمی.ن عکس نمیتونم بذارم چون اینجا واقعا فضتی مسخره ای هست.جلسع ای ۴۰۰ ...

زیاد کوچیک شد 

برم پیش کدوم دکتری؟

چند جلسه رفتی 

زیاد گوشتی بود

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
لیزر یا تزریق؟و ابنکه میگن تزری۳ خوب نی چند‌جلسه باید بری

لیزر انجام دادم من بستگی ب دماغت و سایزش و جواب دهی پوستت داره من ۴ جلسه رفتم الان هم باید ی فیلر بزنم دیگه تا عالی بشه

لیزر یا تزریق؟و ابنکه میگن تزری۳ خوب نی چند‌جلسه باید بری

منظورت تزربق انزیم خوب نیست

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
پلکسر کردم.اصفهان رفتم پیش ی خانمی.ن عکس نمیتونم بذارم چون اینجا واقعا فضتی مسخره ای هست.جلسع ای ۴۰۰ ...

عزیزم فقط از دماغت میخواستم عکس بزاری از کل چهرت که نه. هر جور راحتی. مبارکت باشه عزیزم. خیلیم عالی

لیزر انجام دادم من بستگی ب دماغت و سایزش و جواب دهی پوستت داره من ۴ جلسه رفتم الان هم باید ی فیلر بز ...

فیلر چیه؟

راستی دایمی هست

زیاد کوچیک شد  برم پیش کدوم دکتری؟ چند جلسه رفتی  زیاد گوشتی بود

دماغم خیلی گوشتی بود و سر  دماغم افتاده من پیش دکتر نرفتم چون این کار هم مثل تتو ابرو بود ک اوایل فقط دکترا میزدن همینطوره ارایشگر بود ولی خب معتبر هست و بهش اطمینان داشتم و کارهاشو دیده بودم.۴جلسه