2789
عنوان

دلم شکسته😢😭

119 بازدید | 8 پست

نزدیک به ۶ساله عقدم..بخاطر اینکه میخاسته خونه بسازه و خوده بدبختمم خواهرم عروسی کرد و سیسمونی میخواست اولویت بااون بود تا جهیزیه گیری من..کلی بدبختی کشیدم..دیگه خودتون میدونین عقدکردگی چقدسخته..بعدحالا که خونموت داره کامل میشه بریم..زخم زبونای مادرشوهرمو خواهرشوهرم شروع شده..من خونم ی خونه عادیه..ولی اونا توقع ی جهیزیه دارند..هرکاری هم نامزدم میخواد بکنه مثلا کابینت کنه ام دی اف میگن قرو فر زنته اون توقعش بالاس فلزی بزن..درصورتیکه بهش گفتم فلزی کن..دیشبم کلی کنایه زد بهم..خواهرشوهرمم خودش دوطبقه نشسته همسن منه بچه هم داره کلی جلوتره منه هرجا منو میبینه ی کنایه میزنه..پشت سرمم گفته بود هرچی خودش نیس قروفرش هست..مادرشوهرمم گفته بود این اگه خونه میخواد باید جهیزیشم کامل باشه..من بارها به نانزدم گفتم همون سال اول بیا خونه اجاره کنیم بریم خودش نخواست..برای خونوادشم کارمیکرد پولشو ندادن بی ارزش شده الان.باعث عقد طولانی ماهم اونا هستن که پول نامزدمو ندادن و اول دخترشونو بهش رسیدن و جهیزیه آنچنانی و سیسمونی و خونه خودشونو نو کنن ولی پول برای نامزدم نداشتن...ولی حالا اونا طلبکارن عوض ما..الان من از زخم زبوناشون دارم میسوزم ک دست بردار نیستن..

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نامزدت چی میگ؟؟

نامزدم؟بچه ننس...میگه حق نداری جوابشونو بدی..دیشب ی کلمه من گفتم مامان  من مامانوبابامو گم نکردم..من توقعی ازش ندارم عروسیمم گفتم تو خونه بگیریم ..کلی تو راه برگشت به خونه بابام بهم ناسزا گفت که نمیشع اینجا بگم..الانم زنگ زدم بهم برنداشتم..به تلافی کار دیشبش

نامزدم؟بچه ننس...میگه حق نداری جوابشونو بدی..دیشب ی کلمه من گفتم مامان  من مامانوبابامو گم نکرد ...

عزیزم نمیخام ته دلتو خالی کنم

برا این پرسیدم شوهرت چی میگ ک اگ پشتته اصن ب فکر حرفای چرت خانوادش نباشی

ولی وقتی پشتت نیس کارت خیلی سخته

تویی در مقابل ی خانواده

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
عزیزم نمیخام ته دلتو خالی کنم برا این پرسیدم شوهرت چی میگ ک اگ پشتته اصن ب فکر حرفای چرت خانوادش نب ...

هفتع ای یبار میرم اونجا و اینجوری میکنن..میخوام دیگه نرم..ولی نامزدم خستم کرده..اگه عقدکردگیم اینقدر طولانی نمیشد جدامیشدم ازش

ولشون کن بابابزابگن.توجه نکن

آخه هرسری؟همیشه؟نه یبار نه دوبار هزار بار میگن..انگار یادشون رفته باعث و بانی طولانی شدن عقدمون اوناهستن

هفتع ای یبار میرم اونجا و اینجوری میکنن..میخوام دیگه نرم..ولی نامزدم خستم کرده..اگه عقدکردگیم اینقدر ...

اصن ب این چیزا فک نکن طول کشده ک کشیده حتمن برو مشاوره

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰