2777
2789
عنوان

مشورت بیاین

207 بازدید | 34 پست

سلام من یه دوست پسر داشتم که خیلی دوستم داشت خیلی خیلی کارا کرد برام اما من هی بهونه میاوردم مهربون بودم باهاشا ولی هی میگفتم ما بهم نمیرسیم ما فقط دوستیم ته همه رابطه ها جدایی بعد یه مدت خیلی ناراحت بود تو خودش بود هی گفتم چی شده گفت هیچی منم هی بهونه که آره بهم توجه نمیکنی و اینا بعد یه هفته که کلا باهم حرف نزدیم پیام دادم کات کنیم اون اومد حرف زد گفت من دیگه نمیخوام اذیتت کنم برو 

دو سه روز بعدش دلم گرفت پشیمون شدم بهش گفتم میمونم کنارت ولی اون گفت نمیخواد اذیتم کنه 

حس میکنم خیلی دل شکسته بود بچه ها تو این ۶ ماه دارم دق میکنم از نبودنش دلم میخواد برم بهش بگم پشیمونم و دوسش دارممممممم ولی از غرورم میترسم یکی یه راهکار بده تو رو خدا 

برای حاجتم یه صلوات بفرست و دعا کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ تورو میخاست خودش میمومد رفتنی راهشو پیدا میکنه موندنی بهونشو 

بنظرم اگ خیلی برات سخته‌ میتونی خودتو سرگرم کنی سرکار بری باشگاه بری کلاس زبان بری و البته در اخر میتونی رل بزنی

غرورتو بزار کنار بدبختو دلشو شکوندی خودت بهش گفتی کات بعد حرف ازغرور میزنی ،خودت پیش قدم شو

یه هفته بعد اومدم گفتم میخوام کنارت باشم ولی گفت نمیخوام اذیت شی 

واقعا؟؟؟

آره  جدی  مثل  من بی خیال باش   این خر نشد یه خر دیگه     احساسی  نشو    بعدا چوب همین احساساتی شدناتو میخوریاااا  

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
نه بابا این کارو نکن  بری به دوست پسر بگی پشیمون شدم و دوستت دارم !!! از نظر من کار اشتباهیه& ...

چمیدونم الان که رفته فهمیدم دوسش دارم اونموقع کور بودممممم کووور