2777
2789
عنوان

مشورت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش خبر دارم دوست مشترک داریم رل نزده 

پس تردیدتو بزار کنار اگ واقعا فک میکنی دوست داره و تو هم تو این مدت فهمیدی دوسش داری میدونی اگ بهش پیام ندی تا اخر عمرت از این ک میتونستی ولی کاری نکردی پشیمون میمونی و یکی هم این ک یک دل میشی.تو عشق غرور و بزار کنار.بهش پیام بد دلیلتو توضیح بده بگو پشیمونی و ازش بپرس میتونین دوباره باهم باشین اگ گف اره ک خوب مبارکه اگ ن ازش بپرس چرا ببین دلیلش چیه اگ گف با با من بودن اذیت میشی قلنعش کن ک بدون اون بیشتر اذیت میشی و تو این مدت فهمدی  بدون اون نمیتونی.موفق باشی عزیزم.امیدوارم لیاقت علاقتو داشته باشه و دوست داشته باشه هنوز.

پس تردیدتو بزار کنار اگ واقعا فک میکنی دوست داره و تو هم تو این مدت فهمیدی دوسش داری میدونی اگ بهش پ ...

واااای چقدر حرفات بوی آرامش داشت واسم دعا کن عزیزم 😭😭😭

برای حاجتم یه صلوات بفرست و دعا کن 
واااای چقدر حرفات بوی آرامش داشت واسم دعا کن عزیزم 😭😭😭

خواهش حتما من درکت میکنم میدونم این ک ی نفرو بخوای ولی نداشته باشیش چقد سخته تازه شما ک شرایطت خوبه کارایی ک گفتم و انجام بده ک یک دل بشی عزیز دلم.

خواهش حتما من درکت میکنم میدونم این ک ی نفرو بخوای ولی نداشته باشیش چقد سخته تازه شما ک شرایطت خوبه ...

هفته بعد دانشگاه میبینمش خدا کنه بیاد سمتم اگه نشد خودم میرم 

هفته بعد دانشگاه میبینمش خدا کنه بیاد سمتم اگه نشد خودم میرم 

برو حتما این کارو بکن به فکر غرورت نباش اما فقط فوقش دوبار این کارو بکن دفه اخر بهش بگو خیلی دوسش داری و از اون جا ب بد دیگه بهش محل نزار چون اگ بزاری ازت سرد میشه بیش از حد پا پی نشو این و بدون ک افراط و تفریط تو همه جایه ی رابطه بهش صدمه میزنه مثل دفعه قبب ایشالله موفق باشی.واسه منم دعا کن.

برو حتما این کارو بکن به فکر غرورت نباش اما فقط فوقش دوبار این کارو بکن دفه اخر بهش بگو خیلی دوسش دا ...

خیلی حرفاتون آرامش بخشه ممنونم ازتون واقعا انشالله به حاجت قلبیت برسی برات آیت الکرسی خوندم 😍

عزیزم اگه دوس پسرت از روعشق عللاقه انتخاب کردی بدردنمیخوره اگه از رو عقل انتخاب کردی میدونی باهاش اینده ی خوبی داری یه فرصت دیگه بهش بده درضمن هیچ پسری ارزش اشک ریختن نداره ماادما به همه چیز عادت میکنیم بعد یه مدتم فراموشش میکنیم

خلاصه ی زندگیه خیلیامون‌.......👇.                                                                                                  اولینباری که دلت میشکنه💔 ، اولین باری که یه تلخی رو توی زندگیت مزه می کنی 😣، اولین باری که با درد آشنا میشی ...فریاد میزنی🙁 ، حال بدت رو به همه نشون میدی 😔، درون و بیرونت با هم آوار میشه ، به غریبه و آشنا متوسل میشی واسه درد دل کردن و آروم شدن ...تهش اینه که هربار توی آینه ضعیف ترین موجود دنیا رو میبینی از خودت و احوالِ پریشونت بیزار میشی !یه مدت که بگذره ...دوزِ دردا و تلخیا و شکست ها که بره بالاتر ، زخم های عمیق تر رو که حس کنی کم کم ساکت میشی و میریزی تو خودت ...یه نقابِ درجه یک برای خودت انتخاب میکنی و میزنی به صورتت میشی شادترین نسخه ای که خدا میتونست ازت بسازه☺                                                                   👸امسال تولدم ارزو کردم که سال بعد تولدم دیگه ارزوهای امسالمو نداشته باشم ❤❤خدایا ارزوهامو بروارده کن .......
عزیزم اگه دوس پسرت از روعشق عللاقه انتخاب کردی بدردنمیخوره اگه از رو عقل انتخاب کردی میدونی باهاش ای ...

من انتخابش نکردم یه سال و نیم عاشقم بود ۱ سال نمیدونستم وقتی هم فهمیدم گفتم اصلا و نه و اینا بعد یه مدت نرم شدم و رل زدیم ولی الان فهمیدم چقدر دوسش دارم