2777
2789
عنوان

درد ودل

77 بازدید | 10 پست

مادرم اخلاقش یه جور خاصیه همیشه غصه خواهرو برادرش میخوره و مریض میشه ما باید مریض بودنش ببینیم و تحمل کنیم وقتی کمک نیاز داشتم کمکم نکرد هیچوقت کنارم نبود همیشه تنها بودم خواهرم ندارم یه وقتایی یه چیزی بخرم که مامانم نداشته باشه فکرکنم حسادت میکنه آخه یه جوری میشه رفتارش،من متاهلم کنارشم زندگی میکنم یکی از اتاقای خونه رو دادن به من چکار کنم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما در منم اصلا یادش بمن نیست انگار اصلا وجود ندارم منم قیدشو زدم

خدایا به من صبری بده تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و اراده ای ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم و درکی که تفاوت این دو را بفهمم.
جدا چطوری دلت براش تنگ نمیشه!؟

نه اصلا دلم هم تنگ نمیشه

محبت محبت میاره، وقتی تا الان یکبار منو نبوسیده و بغل نکرده و  دوستم نداشته چطور میتونم دوستش باشم و دلم تنگ بشه 

خدایا به من صبری بده تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و اراده ای ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم و درکی که تفاوت این دو را بفهمم.

من همه جا میگم اول مادرم اما اون حواسش به من نیست میگه هست ولی در عمل اینطور نیست من بچم نمیشه اصلا نگفت بیا ببرمت دکتر بغیر از من دختری هم نداره یه زخم سینه دارم یکی میگه عفونته یکی میگه سرطان اصلا براش مهم نیست فقط میگه کارای منو انجام بده منو زندگیم بدرک

چه حسی داری وقتی اینطوری میکنه!؟

حس میکنم خیلی بی کس و مظلومم تنها و تنها 

نفرت فقط 

جفت داداشامو گذاشت درس خوندن چقد غصه شونو خورد خرج کرد براشون 

واسه هر مدرکی که داداشم گرفت گوسفند قربونی کرد و یه فرش داد حسینه حتی دیپلم 

من از مدرسه برگردونو و بدبختم کرد الانم خودم تو خونه میخونم یه قرون که خرج نمیکنه هیچ 

هر وقت امتحان دارم خوته تکونی راه میندازه یا مهمون دعوت میکنه نتونم بحونم کنکور دارم اما یه روز رب درست میکنم یه روز ترشی الانم فرش میشورم و کابینت میسابم برنامه ریختم و نمیتونم بخونم وًعمو ببینی الان 

پول کتاب درسیمو هم از یارانه م میدم کتاب کنکوری پیشکش 

نفرت فقط

مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ،ز بامی که برخاست مشکل نشیند