2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 55 پست
یه بار پیام دادم برای حال و احوال ببینم اون میاد برگرده ولی خیلی عادی جوابمو داد مثل یه دوست معمولی& ...

خب دیگ ببخشیدا ولی حقت بوده .. منم بودم این کارو میکردم .‌ توهم بودی این کارو میکردی .. جوابت و داده این طوری حرف زده تا غرورش و جمع کنه و بگه دیگ براش مهم نیستی و براش معمولی شدی

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوری بگم بهش؟

اول حالشو بپرس خیلی بی تفاوت ببین مزه دهنش چیه ایا اونم بی تفاوته بگو یه خوابه بد دیدم خواستم بدونم ک حالت چطوره اگه خوب بود شروع کن از دلتنگیات و حست بگو

میشه برام دعا کنین اوکی شه همه چی؟

چشم .. من تجربه داشتم میدونم سختِ ‌‌.. ایشالله اوکی میشه 😍 ولی خیلی وابسته ازش نخوای برگرده .. خدا هوات و داره .. موفق باشی 😘😘

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

عزیزم سمتش نرو پشیمون میشی منم ی روز تو همین موقعیت بودم هرکی بهم میگفت بعدا پشیمون میشی از اینکه غرورت رو زیرپا گذاشتی . منم میگفتم نه امکان نداره اون اینطوری نیست فلان نیست . ولی ادمی که بخوادت ولت نمیکنه هیچوقت . منم الان مث چی پشیمونم که غرورم رو زیرپا گذاشتم . شاید تو هم به حرفمون گوش ندی ولی ی روز اگه پس ات بزنه باز مث من پشیمون میشی

شما رفتی گفتی بهش؟

من همیشه پیروی دلم بودم .. عقل هیچوقت غصه نمیخوره .. ولی قلبِ ک داغون میشه .. تنگ میشه .‌ میگیره .. پس باید پیروی اونی بود ک آسیب پذیر تره .. عقل ک کلا براش مهم نیست .. 

آره همیشه رفتم گفتم و میگم اگه دلم بخواد .. ولی طوری میگم ک خیلی آویزون هم نباشه

مثلا چجوری 😭ببخشیدا  

ن عزیزم این چ حرفیه ببخشید چیه .. 

مثلا الان تو برو بهش بگو این قد عادی حرف میزنی یعنی چی ؟؟یعنی مثلا همه ی گذشته رو فراموش کردی .. اکثرا خودش سر بحث و باز میکنه بعد از این جمله 

ن عزیزم این چ حرفیه ببخشید چیه ..  مثلا الان تو برو بهش بگو این قد عادی حرف میزنی یعنی چی ؟؟یع ...

ممنون منتظر میمونم دانشگاه باز شه میبینمش انشالله خودش بیاد جلو اگه نیاد من بهش میگم 

برای حاجتم یه صلوات بفرست و دعا کن