2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 55 پست
ما چندسال پیش همدیگرو خیلی دوست داشتیم باهم دوست بودیم ۲سال بود که دوست بودیم قرارمون ازدواج بود جای ...

اره درسته حق دارین ولی تو این مدت من خیلی مغرورانه عمل کردم خیلییییی حس میکنم زیاده روی کردم دیگه خودشم یه بار بهم گفت داری خوردم میکنی 

برای حاجتم یه صلوات بفرست و دعا کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون منتظر میمونم دانشگاه باز شه میبینمش انشالله خودش بیاد جلو اگه نیاد من بهش میگم 

عاره اونجوری بهتره

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
اره درسته حق دارین ولی تو این مدت من خیلی مغرورانه عمل کردم خیلییییی حس میکنم زیاده روی کردم دیگه خو ...

نمیدونم بازم عزیزم . من تجربه خودم رو گفتم که بدونی شاید موقعیتت تو با من خیلی فرق داشته باشه

شما هم برام دعا کن 

باشه حتما 😁

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  )