2777
2789
عنوان

ایلام چجوریه

14288 بازدید | 42 پست

سلام

شاید بخام انتقالی بگیرم برای دانشگاه برم ایلام ،توصیه میکنین یا ن ؟

چجور شهریه ؟،اب و هوا (امسال ب 40 درجه رسید ایلام یا ن ؟ ،مردمش کوردی صحبت میکنن (ما غیر کوردا رو تحویل نمیگیرن ؟)

گرد و خاک چجوریه (چون نزدیکه خوزستانه پرسیدم )

امنیتش چطوره ؟،فرهنگ غالبش چطوریه (خدای نکرده خانوما چادری ک نیستن ؟

شبا تا صبح ولگردی کنم چی میشه ؟ ،یا شب ساعت 11 ب بعد مثه شهر ارواح میشه ؟

دانشگاهش چطوره هم کیفیت اموزشش هم ...

شما باید بری منطقه آزاد با این اوصافت
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

از لحاظ دانشگاهی جز دانشگاه های رتبه پایینه

شهرش کوچیکه و اکثرا طایفه ای هستن و همو میشناسن

اکثرا کردی حرف میزنن

هواشم که آره هم گرماش زیاده هم سرماش

چون شهر کوچیکیه و غیرت مردای کرد هم که مشخصه پس وجهه جالبی نداره خیلی رفت و آمد داشته باشی و تا دیر وقت بیرون باشی

اینا تجربیات من بود، دوستان ایلامی ترورم نکنین🤚🏼😅

محیا خانوم هستم🤪😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از لحاظ دانشگاهی جز دانشگاه های رتبه پایینه شهرش کوچیکه و اکثرا طایفه ای هستن و همو میشناسن اکثرا ...

درست گفتی 

راضیم ازت😊

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
از لحاظ دانشگاهی جز دانشگاه های رتبه پایینه شهرش کوچیکه و اکثرا طایفه ای هستن و همو میشناسن اکثرا ...

من ایلامی هستم. هوای معتدل داره. دانشگاه ایلام خوندم، دانشگاهش خیلی بزرگ نیست ولی قابل قبوله و توی بعضی رشته ها مثل شیمی خیلی قوی هست، مردمش کوردی حرف میزنن ولی خیلیا هم فارسی صحبت میکنن و با کسی که فارسی حرف میزنه هم اصلا برخورد بدی ندارن. شبها خانوما معمولا تنها بیرون نمیرن

کج کلاه خان یارمه

گرماش زیاد نیست والا🤣🤣🤣 هواش اونجوریه که با کولر آبی هم راحت میشه سر کرد

کج کلاه خان یارمه
آره مدتی ایلام بودم ولی خب اون زمان دو فصله بود یا خیلی سرد یا خیلی گرم😅

نه عزیزم ۴فصل رو کاملا میشه حس کرد. شاید توی دهلران یا مهران که گرم هستن اونجوری بشه ولی ایلام چون کوهستانیه هواش خوبه

کج کلاه خان یارمه

میخاستم بدونم تا چ حده ،وگرنه من خب تنهایی بیرون نمیرم ،ولی شنیدم بعضی جاها امنیت نداره ،عرب ک نداره احیانن؟

ی بار رفته بودیم ی محله ترک نشین (فک کنم زنجان ،نانردا اصلا تحویل نگرفتن ،ادرس اشتباهی دادن بهمون (اسم اصفهانیا بد در رفته خخخ)