2777
2789
عنوان

ایلام چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 14297 بازدید | 42 پست
میخاستم بدونم تا چ حده ،وگرنه من خب تنهایی بیرون نمیرم ،ولی شنیدم بعضی جاها امنیت نداره ،عرب ک نداره ...

والا عرب هم کم و بیش پیدا میشه ولی آدمای خوبین اهل اذیت کردن غریبه ها و اینجور چیزا نیستن

محیا خانوم هستم🤪😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسید ولی گرمای مناطق کوهستانی فرق داره با گرمای شهرهای گرمسیری. باید جفتشو تجربه کرده باشی تا بدونی ...

دامنه زاگرس هوا نسبت ب جاهای دیگه قابل تحمله اینجا 

من متاسفانه زیاد ب جزئیات دقت نمیکنم 

گفتم حالا از چاه در نیام بیوفتم تو چاه

انتخاب بین بد و بدتره در هر حال ،دلم میخاد خیلی زود کارشناسی امو تموم کنم 

میخاستم بدونم تا چ حده ،وگرنه من خب تنهایی بیرون نمیرم ،ولی شنیدم بعضی جاها امنیت نداره ،عرب ک نداره ...

عزیزم وجهه خوبی نداره بین کوردا که آخر شب تنها بیرون باشی. امنیتش خوبه. اهل آدرس غلط دادن نیستن، نگران نباش از این لحاظ😁

کج کلاه خان یارمه
چرا؟؟؟

بیخیال 

راستی وضعیت اقتصادی غالب چطوره ؟

مثلا این شهرستانی ک قبول شدم همه اشون میلیاردرن (چون رو معدن خوابیدن و کلا یزدیا خسیس هستن و عادت دارن ک پول روی پول بزارن ،اما روی هم رفته میبدی ها مردمون بد ذاتی هستن 

و درکل اجاره خونه های یزد خیلی ارزونه نسبت ب شیراز ولی لباساش خیلی گرونه و یزدیا کلا لباس نمیخرن زیاد (مثلا یادمه اگه اونموقع ی دست مانتو شلوار میخاستم از یزد بخرم ،پام 600 700 اب میخورد ،همون لباسو شیراز باد250 حتی قشنگ ترش میشد خرید 

حالا جالبه چن وقت پیش مشهد بودم ،جای متوسطی هم بودیم ،ی دونه هلو خریدم 5تومن 😐

من زیاد نمیدونم چ خبره 

حالا مردم ایلام درامدشون ع کجا بدست میاد ؟ چون مردم ما تنبلن پرسیدما 

مثلا یاسوجیا همه اشون باغ دارن یا شرکت نفتیاش پولدار ترن (من یاسوجی نیستما ،همینطوری مثال زدم )

اگه یزد بخام سر کار شرکت و کارخونه زیاد داره ک حسابدار شم 

تو ایلام چطور ؟

بیخیال  راستی وضعیت اقتصادی غالب چطوره ؟ مثلا این شهرستانی ک قبول شدم همه اشون میلیاردرن (چون ...

میخواین توی محل تحصیل برین سر کار؟؟؟

توی ایلام شغل پیدا کردن خیلی راحت نیست چون تحصیل کرده های بیکار زیاد داره و همه دنبال کارن. اینجا نمیشه گفت شغل غالب مردم چیه، از همه صنف هستن‌. قیمت اقلام خوراکی نسبتا خوبه‌. لباس هم بستگی داره از کجا بخوای خرید کنی یا اینکه چی بخری. مثلا قیمت کیف و کفشش خوبه به نظرم. اجاره خونه نسبت به شهرستان بالاست. 

عزیزم اینا که من میگم تجربه های شخصی خودمه و ممکنه شما بیاین فرق کنه نظرتون، مثلا بگین اجاره خونه اش پایینه، یا اینکه خوراکیاش گرونه. 

در کل سطح اقتصادی بیشتر مردمش در حد وسطه

کج کلاه خان یارمه