roya469797 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6699 عنوان ختم ذکر یاحسین.. 4764 بازدید | 22 پست محدوده زمانی نداره...هدیه ب شهدای دشت کربلا ... منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ...انشالله قسمت همه منتظرا 1398/06/27 | 21:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 فقط بگيم ياحسين؟؟ "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
مشکی_ عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1217 ببخشید نگفتید تعداد ختم چندتاست کاربری قدیمیم ولی به علت شناسایی شدن تغیر کاربری دادم
roya469797 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6699 متوجه نشدم ختم یا حسین هدیه ب شهدای دشت کربلا ....هر چقد میخوای بردار منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ...انشالله قسمت همه منتظرا
roya469797 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6699 چندتا هست ؟؟ هر چقد ک میخوای بگو از ۱۰۰ ب بالا منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ...انشالله قسمت همه منتظرا
مریم17خانومی عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1148 ختم یا حسین هدیه ب شهدای دشت کربلا ....هر چقد میخوای بردار من 50بار میگم دعا کنید حاجتروا بشم
roya469797 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6699 فقط بگيم ياحسين؟؟ بعله از ۱۰۰ ب بالا منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ...انشالله قسمت همه منتظرا
lovers1397 عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 11014 ۱۰۰۰تا چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 بعله از ۱۰۰ ب بالا ١٠٠٠ تا من "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔