بنظرم آگه دختر ت نمره لازم برا تجربی رو نیاوردن یعنی استعداد تجربی رو نداره. سالها بعد درسها سنگین تر میشه و از پسش بر نمیاد. بعد هم پشت کنکور میمونه. خوب چه کاریه بفرستش فنی حرفه ای یا کار و دانش آگه انسانی دوس نداره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
يچيزي گفتي ك حالا دونه دونه تا اظهار وجود نكنن برات معلم اخلاق نشن نميتونن بشينن سرجاشون😂😂😂
حالا اگه شوهراشون خیانت کنن یا مادر شوهر خاهرشوهرشون یه چیزی بهشون بگن میان اینجا ایل و تبارشونو فش بار میکنن اونجا دیگه اونا بی ادب نیستن من بی ادبم بقران قسم خونه یه پیرزنه پرستار نوه هاش بودم عروسش طبقه پایین بود دخترش مدیر مدرسه دبیرستان دخترانه بود وقتی عروسه نبود بارها و بارها به چشم خودم دیدم از تو کمد و یخچالشون دزدی میکرد گوشت ور میداشت لباساشوهم بر میداشت همشون فهمیده بودن چکارست بعد با عروسه دعواش میشده یعنی چی فشایی که نمیداد ابنقدم گنده میان خودشونو با کلاس میگیرن بلانسبت از همه بدترن حالا یه خدا زده ای مثل من یه چی بگه دیگه همه میریزن سرش😒