2777
2789
عنوان

دعوا😨😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 61 پست

بنظرم آگه دختر ت نمره لازم برا تجربی رو نیاوردن یعنی استعداد تجربی رو نداره. سالها بعد درسها سنگین تر میشه و از پسش بر نمیاد. بعد هم پشت کنکور میمونه. خوب چه کاریه بفرستش فنی حرفه ای یا کار و دانش آگه انسانی دوس نداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم آگه دختر ت نمره لازم برا تجربی رو نیاوردن یعنی استعداد تجربی رو نداره. سالها بعد درسها سنگین ت ...

میدونم از پیش بر میاد گفتم معلم ریاضی نداشتن تا آخر سال بخاطر همین کم آورد بقیه درستش خوبه

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍
وقتی دستت زیر سنگ یکیه بجای دادوبیداد سعی کن با زبون خوش برخوردکنی کارت راه بیفته_الانکه بد ازبدتر ک ...

اره من که نبود شوهر 😕 بود گفتم باید به خوبی حل میکردی زدی خراب کردی چیکار کنم 😕 

اره من که نبود شوهر 😕 بود گفتم باید به خوبی حل میکردی زدی خراب کردی چیکار کنم 😕 

همون دیگه_ولی نگران نباش انشالله که ختم بخیر میشه_بادخترتم مشورت بده رشته انسانی هم شاخه های خوبی داره😘

اشکال نداره گلم سال اول رو که خوند تابستون امتحان بده برا تغییر رشته

مگه میشه اگه رفت انسانی دیگه چطور بره تجربی

تا اونجایی که من یادمه نهم به دهم هماهنگه

بنابراین ربطی به مدیر نداره

ببین اگه دخترتون نمیتونه تو ریاضی بکشه الکی تو تجربی نزارینش که روحیش خرااااااب میشه   

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐
اشکال نداره گلم سال اول رو که خوند تابستون امتحان بده برا تغییر رشته

از رشته های دیگه به تجربی خیییییلی سخته 

ولی برعکسش میشه 

بنظرم آگه دختر ت نمره لازم برا تجربی رو نیاوردن یعنی استعداد تجربی رو نداره. سالها بعد درسها سنگین ت ...

وای بخدا من تجربیم طرف با نمره ریاضی ۱۷ نشسته تو تجربی الان سه ساله پشت کنکوره شنیدم امسال میخواد بده زبان....😐😶 

يچيزي گفتي ك حالا دونه دونه تا اظهار وجود نكنن برات معلم اخلاق نشن نميتونن بشينن سرجاشون😂😂😂

حالا اگه شوهراشون خیانت کنن یا مادر شوهر خاهرشوهرشون یه چیزی بهشون بگن میان اینجا ایل و تبارشونو فش بار میکنن اونجا دیگه اونا بی ادب نیستن من بی ادبم بقران قسم خونه یه پیرزنه پرستار نوه هاش بودم عروسش طبقه پایین بود دخترش مدیر مدرسه  دبیرستان دخترانه بود وقتی عروسه نبود بارها و بارها به چشم خودم دیدم از تو کمد و یخچالشون دزدی میکرد گوشت ور میداشت لباساشوهم بر میداشت همشون فهمیده بودن چکارست بعد با عروسه دعواش میشده یعنی چی فشایی که نمیداد ابنقدم گنده میان خودشونو با کلاس میگیرن بلانسبت از همه بدترن حالا یه خدا زده ای مثل من یه چی بگه دیگه همه میریزن سرش😒