تو ذات آدماست دیگ منم ساکتم و معمولا حرفی واسه گفتن ندارم اما بعضی ها از همه چی حرف درمیارن و درمورد همه چی حرف میزنن و نظر میدن .خواهر من ی آدم شلوغ و پر جنب و جوش من بر عکس گاهی اوقات ب همسرمم نمیدونم چی بگم .گاهی این آرامشمو و دوس دارم گاهی هم حس میکنم خیلی بده .بدتر اونجا ک ی جاری زبون دار داشته باشی ک تو بحث خانواده هی نظر بده و حرف بزنه و تو ساکت ی جا بشینی
مثلا میگم پریروز رفتم فلان جا خیلی جنساش خوب بود دوست داشتی باهم بریم بحث شروع میشه در این رابطه ها وگرنه بعضی ها هستن فقط تو خصوصیآدم میرن اونجوری نیستم ذر این مورد ها شروع میکنم حرف زدن
لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن
منم همینجوریم 😀👍 مادر شوهر وخواهر شوهرم وای همیشه در حال حرف زدنن ولی من نه میگم اینا حرفا رو از کجاشون میارن ...روزی ده بار زنگ هم میزنن کلی حرف دارن تازه عصرا هم باهمن بازم حرف میزنن من روزی یه بار زنگ مامانم میزنم ۲دقه تمومه حرفامون 😂