2777
2789

کجاها قبول شدین؟ راضی هستین از دانشگاهایی که قبول شدین؟

چیزی که تمام وجود مرا مجذوب می کند .. دلیلی ندارد حتی ذره ای هم در تو اثر کند‌..و برعکس چیزی که از نظر تو معصیت است ممکن است در نظر من معصومیت باشد..چیزی که برای تو وخامتی به دنبال ندارد ممکن است برای من حکم سنگ قبر را داشته باشد...!🎈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حسابداری روزانه ولی علاقه ندارم منتظرم کارنامه سبز بیاد جابه جاکنم

منم گرافیک هنر اصفهان...ولی میخوام با نقاشی اصفهان جا ب جا کنم..کارنامه سبز که بیاد سخته جا به جایی؟

🤔من خوندم ورودی بهمن میشیم اگه عوض کنیم

چیزی که تمام وجود مرا مجذوب می کند .. دلیلی ندارد حتی ذره ای هم در تو اثر کند‌..و برعکس چیزی که از نظر تو معصیت است ممکن است در نظر من معصومیت باشد..چیزی که برای تو وخامتی به دنبال ندارد ممکن است برای من حکم سنگ قبر را داشته باشد...!🎈

داروسازی پردیس اوردم شرایط مالیشوندارم برم ارزوم داروسازیه اما روزانه نیوردم دلیل انتخاب رشتمم ایجادیه ذره دلخوشی واسه مامانم بود اخه خیلی ازدستم حرص میخوره😕😕 سال سومی هم بودکه کنکوردادم واسم دعا کن 99 روزانه بیارم😔😭🙏🙏

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
بهداشت علوم تحقیقات

تبریک میگم🌸

منم گرافیک هنر اصفهان...ولی میخوام با نقاشی اصفهان جا ب جا کنم..کارنامه سبز که بیاد سخته جا به جایی؟ ...

میگن اگه دانشگاه ازاد یا پیام نوربشی سخته چون به خاطرپولشون گیرمیدن ولی دولتی فکرنکنم اذیت کنن..

من که ورودی ۸۶ام

خواهرم امسال پزشکی شهید بهشتی قبول شده داره من‌ رومیکشه انقدر پز میدا دوستاشم همه ازش عاصی شدن امروز پست گذاشت هیچ‌کدوم از رفیقاش نه لایک کردن نه کامنت

تو تاپیکمم گفتم قیافه میگیره یه کم که حرفی نیست اضافه میگیره😂

خواهرم ارشد فیزیک روزانه شاهد  خیلی راضیه

خدا روشکر .. شاهد دانشگاه خیلی خوبیه🌸

داروسازی پردیس اوردم شرایط مالیشوندارم برم ارزوم داروسازیه اما روزانه نیوردم دلیل انتخاب رشتمم ایجاد ...

خب پرستاری روزانه و میزدی میوردی که

داروسازی قبولیش سخته تضمین نداره هر ساال شرایط بدتره