2777
2789
نمیخوام بروش بیارم. ترجیح میدم منم خودما بکشم کنار. اینقد که دور شدنم از خودشا حس کنه و ببینم چی میش ...

خودتو بکشی کنار هیچی نمیشه اون راحتتر به منظورش میرسه باید باهاش رک ومستقیم حرف بزنی شاید بتونی زندگیتو نجات بدی خواهرجون

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم میدونم از بی توجهیاش دارم افسردگی میگیرم. همش تو تنهایی گریه میکنم و حالم بده. واسه همین امشب تا این عکسا دیدم از ته ته دل گفتم خدایا این که نیازای منا برطرف نمیکنه و اگه داره پاشا خطا میزاره جون منو بگیر تا راحت بشم. بخدا از ته دل ارزوی مرگ خودما دارم😭

خودم میدونم از بی توجهیاش دارم افسردگی میگیرم. همش تو تنهایی گریه میکنم و حالم بده. واسه همین امشب ت ...

این حرفو نزن توخیلی جوونی و اول راه زندگی هستی میشه بگی به غیراز رابطه جنسی بدش باتو رفتارایه دیگه اش چطوره ابراز علاقه یا وقتی مریضی ازت پرستاری میکنه ناراحت میشی دلجویی میکنه باهم قدم میزنید سعی میکنه خوشحالت کنه ؟

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
اره

ببین خب یه بحث اساسی تو همون خونت راه بنداز و وهمه حرفای دلتو بزن شده باگریه ،ولی اسم طلاقو اصلا نیاررررر اصلا چون انگار شرایطشو نداری ،بهش بگو همه این حرفایی که اینجازدیو بگو زندگیتو دوس داریو دلت میخاد مثل بقیه خوشبخت باشی بگو چراانقد عوض شده و اینا یکمم پیازداغشو زیاد کن نمیدونم ،شاید یه تلنگری بشه براش،الیته فک کنم تو این راهارم امتحان کردی ،ولی درهرصورت چون شرایط طلاقو نداری ،تمام تلاشتو بکن

زنیکه مریض باهاش کات کردم باز برنامه چت مضخرف میفرسته زنگ و پی میده ک فلان کارو انجام  بده برام گفتم من کاری بکارت ندارم مشکلات خودتو خودت حل کن دست از سرم بردار بخدا این زن خود خود شیطانه

بیین بنظرت از اینجا بریم بهتر نیس؟؟10ماه خییییلیییه بعدم من حس میکنم اون اقا متوجه حسم شده البته نشو ...

اگه شرایطشو دارین خب برید بهتره اگه میتونی یه چیزیو بهونه کنی که شوهرتم شک نکنه

بگم اینا را در حده صفره دروغ گفتم ولی از صد کلا ۱۰ درصد شده این محبتا و دلسوزیاش.

کنکاش کن ببین چیه خودت بفهم اگه اون نمیگه درکت میکنم ب یجایی میرسی ک دیگه این رفتاراش برات مهم نیس نزار ب اون مرحله برسی مث من