2777
2789
حرف خیلی زدم فایده نداره. میگم بریم دکتر ولی محل نمیزاره. میدونم زشته ببخشید ببخشید چون‌نمیشناسینم ...

واویلا اگه بچه نداری طلاق بگیر اینکه نیاز هاتو بر طرف نکنه خیلی دلیل محکمی هست برای طلاق 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف خیلی زدم فایده نداره. میگم بریم دکتر ولی محل نمیزاره. میدونم زشته ببخشید ببخشید چون‌نمیشناسینم ...

نمیخوام تودلتو خالی کنم ولی این دیگه فاجعه است حتما شوهرت یه مشکلی داره پیگیرباش با یه بزرگتره مطمئن مشورت کنه مادرت مادرشوهرت 

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی

ای بابا چقدر از این مردا حرصم گرفته ۰۰۰۰۰

واویلا اگه بچه نداری طلاق بگیر اینکه نیاز هاتو بر طرف نکنه خیلی دلیل محکمی هست برای طلاق&nbs ...

خدااااااروشکر بچه ندارم. زندگیما دوس ندارم ولی اخه طلاق بگیرم چیکا کنم. از طلاق خیلیییی میترسم. همش میگم ای کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم

خدااااااروشکر بچه ندارم. زندگیما دوس ندارم ولی اخه طلاق بگیرم چیکا کنم. از طلاق خیلیییی میترسم. همش ...

خب کم نبودن اونایی ک بعد طلاق ازدواج مجدد کردن 

نمیخوام بروش بیارم. ترجیح میدم منم خودما بکشم کنار. اینقد که دور شدنم از خودشا حس کنه و ببینم چی میش ...

چی میشه؟؟؟بد تر میشه بهتر نمیشه سکوت خوب نیست بگو  سکوت کردن ادمو از درون دق میده