2777
2789
حالا یچیزیم بگم ب هیچ وجه بخاطر تنهایی با هرکسی دوست نشین و صمیمی نشین من تو تنهایی بودم ک با همسایه ...

خاک بر سر همچین مرد هایی ک اینقدر نسبت ب زنشون کم توجه ان ک به راه خلاف کشیده میشن واقعا که 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم ادم خشکیه من بشددددت احساسی خدا فقط میتونه کمکم کنه

فکر میکنی فقط خودت این مشکلو داری نصف ما زنها از بی احساسی و بی توجهی شوهرامون عذاب میکشیم به نظرم بهترین راه حل اینه که روزها وقتتو جای دیکه ایی بگذرونی که نبینی اوآقارو یا اینکه بایه مشاور وارد درمیون بذاری مواظب خودت باش لغزیدن آدمها تو یه لحظه اتفاق میوفته 

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
خاک بر سر همچین مرد هایی ک اینقدر نسبت ب زنشون کم توجه ان ک به راه خلاف کشیده میشن واقعا که 

تا صبح من تنهام اینم مغازش کنار خونمونه تا صبح کار میکنه ساعت 3تا4صبح

من این وضعو نمیخام میخام اونو فراموش کنم شوهرم با تمام خوبی و بدیشو میخام

خدا خودش کمکمون کنه. شوهر من کلا ۲۶ سالشه ولی هیچ نیاز جنسی نداره و من خیلییی اذیت میشم

ولی حس میکنم سرکار خودارضایی میکنه چون یه چیزایی تو گوشیش دیدم. کاش امشب شب اخر زندگیم باشه

تا صبح من تنهام اینم مغازش کنار خونمونه تا صبح کار میکنه ساعت 3تا4صبح

خب  شما و شوهرتون با هم برین پیش مشاور 

بخدا شوهر من اینقد خوب بود اینقد همو دوست داشتیم ولی حالا.....

نه توجه نه محبت نه رابطه جنسی هیچیییی

بخدا هر دفعه بهش میگم‌من اگه به گناه کشیده شدم تقصیر تو ولی اصلا براش مهم نیس

فکر میکنی فقط خودت این مشکلو داری نصف ما زنها از بی احساسی و بی توجهی شوهرامون عذاب میکشیم به نظرم ب ...

از ی ور عذاب وجدان دارم از ی ور چون تنهام فکرش میزنه بسرم خداااااااا باید کمکم کنه من میخاااااام فراموش کنم من نمیخااااام این وضع مضخرفو فکر کنم باید از اینجا بریم ولی چی بگم بشوهرم شک میکنه

بخدا شوهر من اینقد خوب بود اینقد همو دوست داشتیم ولی حالا..... نه توجه نه محبت نه رابطه جنسی هیچییی ...

ای وای به نظرت دلیلش چی می تونه باشه ؟؟!!

ای بابا....شما چرا ؟مشکلتون چیه؟

بخدا خودمم نمیدونم. ولی خیلیییی سرد شده. ماهی یه بار فقط کار خودشا رو من انجام میده و تمام منم انگار نه انگار که ادمم.نه محبتی هیچییی.... امشب اینقد دارم غصه میخورم ضربان قلبم رفته بالا