2777
2789
اخه لحطه های خوش قبل عاشق شدنم تموم شدن میدونم الان میگین توجیه میکنم ولی ن بخدا هعیییییی چی بگم....

خب وقتی تو تمام فکرو ذکرت شده اون پسره اززندگی خودت دست کشیدی دیگه،باید برااوردن عشق تو خونت تلاش کنی زندگیتو گرم کنی ،حالا اگع مشکل بزرگی داری باشوهرت که این زندگیو نمیخوای اون مسئله اش فرق میکنه وراهشم فرق میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی تو تمام فکرو ذکرت شده اون پسره اززندگی خودت دست کشیدی دیگه،باید برااوردن عشق تو خونت تلاش کن ...

راهش چیه وقتی ن خونوادت پشتتن ن میتونی جدا شی جدا هم بشی راحت نیستی 

میگن ۴۰ بار ایه اخر سوره سبا رو بخون با نیت خالص و توجه ب رفتن علاقه اون طرف از دلت بعد فوت کن به خودتبعد یه دعایی هست به نام چهل کلید ازحضرت فاطمه س هست که باید با اداب خاصی  بخونی محبت بین زن و شوهر رو زیاد میکنه 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
همسرم ادم خشکیه من بشددددت احساسی خدا فقط میتونه کمکم کنه

خب خیلی از مردا احساسشونو بروز نمیدن ولی خب مگه میشه ببینه تو عاشقشی و حسی بهت نداشته باشه اگه حسی بهت نداشت که باهات ازدواج نمی کرد

ولی خدایی یکم منطقی فکر کنی خیلی راحت میتونی فراموشش کنی  حتی اگه باهاش رابطه دوستی ام برقرار ...

ن ن من هیچ رابطه ای قرار نیس برقرار کنم استغفرالله ولی حسمو نمیتونم کنترل کنم اصن من خودمو حبس کردم ک کلا نبینمش

نمیشناسمش فقط پیاماش دیدم حتی شمارشم یادم رفت بردارم انقد استرس گرفتم

عاشق شوهرت شده از زیر سنگم شده پیداش کن قبل از اینکه دل شوهرتو ببره زندگیتو دودستی بهش تقدیم نکن شوهرت ماله خودته برای داشتنش بجنگ حتی اگه خیلی ایده آل هم نیست ولی بازهم به راحتی از دستش نده

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
خب خیلی از مردا احساسشونو بروز نمیدن ولی خب مگه میشه ببینه تو عاشقشی و حسی بهت نداشته باشه اگه حسی ب ...

سنتی بود ازدواجمون میگه دوسم داره ولی ن توعمل ن تو ابراز نشون نمیده 

ولی اینو بدون عزیزم همه چی از دور قشنگه اون اقا هم از دور فکر میکنی زندگی باهاش خوبه مثل همون فکری ک قبل ازدواج در مورد شوهرت میکردی ته تهش مردا سر و ته یه کرباسن فکر نکن الان شوهرت غول اون اقا فرشته چ بسا ک اگر باهاش وارد زندگی می شدی یکی بود بد تر از شوهرت ۰۰۰۰۰

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

با تمام وجود درکت میکنم. یه جورایی شبیهیم.

منم تو اوج‌ جوونی دارم کنار شوهرم پیر میشم. نه رابطه جنسی داریم نه محبتی هیچیییی. سرده سرده.

همش دارم گریه میکنم. دلم یه دنیا گرفته. نمیدونم اصلا چیکا کنم. امشبم تو گوشیش یه چیزایی دیدم که خیلی راره عذابم میده

حالا یچیزیم بگم ب هیچ وجه بخاطر تنهایی با هرکسی دوست نشین و صمیمی نشین من تو تنهایی بودم ک با همسایه خانوم اشنا شدم اینم شوهرش اصلا کلاااا نمیاد خونه هنش چت میکنه با پسرا و میگه مگه چیه اینقد از اینحرفا زد و زد و زد تا برا منم عادی شد😔😔😔😔😔

با تمام وجود درکت میکنم. یه جورایی شبیهیم. منم تو اوج‌ جوونی دارم کنار شوهرم پیر میشم. نه رابطه جنس ...

من این وضعو نمیخام میخام اونو فراموش کنم شوهرم با تمام خوبی و بدیشو میخام 

سنتی بود ازدواجمون میگه دوسم داره ولی ن توعمل ن تو ابراز نشون نمیده 

وقتی به زبون میاره دوستت داره دیگه ،اینکه ابراز نمیکنه شاید ازغرورش باشه که باید نرمش کنی خودت باسیاست