2777
2789
عنوان

شپش كمك كنيد

149 بازدید | 22 پست

دوستان من بچه خواهرم كه ٤ سالشه شپش زده الان ميگن خوب شده ولي امروز فهميدم بچه برادرم هم كه ١٠ سالشه اونم گرفته خيلي ترسيدم بنظرتون چيكار كنم براي جلوگيري كه  تو خونه من نياد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه شونه هست دندونه دار همیشه هر ۵.۶روز یبار با روغن زیتون و این شونه سر بچهاتون تمیز کنید. مخصوصا الان که فصل مدرسه

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

وقتی میان خونتون اگه رو بالشتی میخوابن بذارش کنار یا بعد رفتنشون رو مبل و تخت و اینا اسپره ضد شپش بزن و روسری سرت کن وقتی باهاشونی 

مواظب برس و شونه هاتم باش کسی به سرش نزنه 

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡
یه شونه هست دندونه دار همیشه هر ۵.۶روز یبار با روغن زیتون و این شونه سر بچهاتون تمیز کنید. مخصوصا ال ...

اینجور همیشه سرشون تمیز 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم