2777
2789
عنوان

حالم بده😔

129 بازدید | 14 پست

خسته شدم شوهرم یهو عصبی میشه وقاطی میکنه اونم تقصیر خونواده بی فرهنگشه ک دائم توخونشون جدل و دعواس

اومد ازبیرون قبلش بهم گف چای درست کنه من یکمی سرم شلوغ بود مشغول جاروکردن و غیره بودم یادم رفت وقتی اومد یادم افتاد منم رفتم زود چای سازو روشن کردم اونم شروع کرد غز زدن درست نکردی پ چته نمیدونی الان میام و ازاین حرفا بهش گفتم بابا اروم توچته چیزی ک نشده  امروز یکمی سرم شلوغ بود حالا ی ۲.۳ دقیقه صبرکن چای امادس 

اونم ول نکرد هی میگف درست نکن نمیخوام دیگ و کلی غر میزد منم گفتم باش  اما بازم چای سازو خاموش نکردم و گفتم واسش درست کنم

بعد عموم بم زنگ زد کارش داشت داشتم باعموم حرف میزدم ک خواستم بگم نیم ساعت دیگ فرشاد راه میفته یهو گوشیو از دستم کشید وگف الان میام یهو پرید گف تو میخوای دعوات کنم احمق؟گفتم چته خب خواستم چایی رو بخوری و بری 

اونم هی غر میزد منم دیگه هرچی سکوت کردم و باشوخی حرف میزدم ک دعوا نشه بالاخره منم قاطی کردم بهش گفتم تونمیخوای آدم شی تاکی میخوای دعوا و جروبحث کنی توکه الان نزدیک۳۰ سالته باید من ازرفتارت یادبگیرم اونم گفت خب تو آدم باش بهش گفتم مگه من چکارکردم توهمش دعوا درست میکنی و داد میزنی و توهین میکنی اونم موند حرفای چرت وپرت بگه ک من چ فحشی دادم؟به پدرو مادرت فحش دادم؟بهش گفتم جرئت داری فحش بده پدرمادرمو چرا میاری وسط منم اومدم تو اتاق شدید عصبی بودم یهو گف پیراهنم کجاس گفتم نمیدونم چشم داری نگا گن

اونم اومد گف دهنتو ببند تافلان کارنکنم و تلویزیون ونشکنم وازاین تهدیدا و خواست بره یهو گف خودت اصلا کثیفی کثیف دیگ چ شکلیه؟

من بخدا دهنم وا موند روزی ۱ بار حموم نکنم نمیتونم اما نمیدونم دلیل حرفش چیه ب خودش نمیگه ک ظهر ک میاد بو گند جوراباش میکشه بزور میره بشوره منم عصبی بودم نتونستم سکوت کنم بهش گفتم اگ من کثیفم توم کثیفی

گف تو منو ب این روز دراوردی اومدم بش بگم مگ هر مردی کارکنه زنش اونو ب همچین روزی دراورده؟اما سکوت کردم

اونم ی چندتا چرت وپرتای زیر لبش گف و محکممممم درو کوبوند و رفت میخواستم برم داروخونه از خجالت صدای شوهرم پیش همسایه ها الان روم نمیشه برم بیرون بخدا درجا خشکم زده

بنظرتون بیاد چ رفتاری باهاش داشته باشم؟؟

نظر من اینه چند روزی باهاش قهر باشم تا حساب کار دستش بیاد

خیلی حالم بده خداییش نخونید و برید بیایید کمک و راهنماییم کنید

بخدا از ظاهر هیچی کم ندارم و تعریف نباشه اما خوشکلم و خیلی هم ب خودم میرسم هرکی منو میبینه ب مامانم میگه چرا زود شوهر کرد اونم با شوهری ک کارش حقوقش کمه حالا حرفای مردمو بیخیال میدونم زندگیمو ب باد دادم بااین انتخابم  اما  دیگه راه حلی نیس 😔نمیدونم اون چ مرگشه دیگه چی میخواد چطور رفتارکنم آدم شه

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

سعی کن از فضای خانواده اش دورش کنی .این روزا قهر هیچیو عوض نمیکنه این چن روز غذاهای مورد علاقشو بپز خوب لباس بپوش تفریح ها مورد علاقش برید یکم روحیه اش رو عوض کن خانواده خیلی تاثیر گزاره تو طرف .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینا رو میبینم هر روز 

از ازدواج نا امید میشم 😔😔

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
سعی کن از فضای خانواده اش دورش کنی .این روزا قهر هیچیو عوض نمیکنه این چن روز غذاهای مورد علاقشو بپز ...

خوب میشه اما برو فوقش ۱ ماه دوباره مثل سابق دیونه و عصبی میشه زود منم الان واقعا ازش زده شدم حتی خوشم نمیاد اومد خونه برم سمتش چ برسه غذاهای موردعلاقشو بپزم😔😓

معمولی؟اینهمه باتوهین و بددهنی ب اینا میگی دعواهای معمولی اخه؟

ببین همه این دعواها و دارن آدم تو عصبانیت یه حرفایی میزنه بعدا پشیمون میشه دوباره برمیگرده و یادش میره، چندوقته ازدواج کردی

ببین همه این دعواها و دارن آدم تو عصبانیت یه حرفایی میزنه بعدا پشیمون میشه دوباره برمیگرده و یادش می ...

نزدیک ۲ ساله الانم باردارم

ببین همه این دعواها و دارن آدم تو عصبانیت یه حرفایی میزنه بعدا پشیمون میشه دوباره برمیگرده و یادش می ...

اون خیلی عصبیه و پرخاشگری میکنه یعنی عجووووله وای ب حال روزی ک بخوایم بریم بیرون پدرمو درمیاره حتی نمیرسم ی برق کننده لب برسم ازبس میگه زود باش یلا بریم و غرررررررر میزنه

و تقصیر اون جو خونواده اشغالشه همش دعوا همش بی احترامی

هیچی‌یه‌چایی‌دم‌کن‌غذاتودرست‌کن‌مثله‌همیشه‌خوش‌رفتارباش‌،اگه‌بخوایی‌غربزنی‌وقهربازی‌کنی‌،اونم‌میگی‌عصبیه‌بدترتاصبح‌اشک‌وگریه‌داری‌بشین‌باملایمت‌صحبت‌کن‌‌،بایدقلق‌شوهرت‌دستت‌بیاد‌به‌تعریف‌بقیه‌هم‌گوش‌نکن‌خوشگلی‌یا‌اینطوریی‌هستی‌دیگه‌تموم‌شده‌بخوایی‌حرص‌بخوری

ببین عزیزم از الان تا چند روز اصلا کاری به کارش نداشته باش.حسابیییییی به خودت برس و شاد باش کارهای خونه رو هم با سلیقه انجام بده کاری نداشته باش اون چی میگه مثلا میاد چای بریز ببر و بعد بهش نگو میخوری یا نمیخوری با روی خوش خودت بشین بخور و پاشو برو یا به کارهای دیگت برس سر غذا هم همینطور بهترین لباس هاتم بپوش و خوشگل کن اما زیاد بهش محل نده اما خوشحال باش نه عبوس اونوقت خودش میفته دنبالت بعد هروقت که هر دوتون آروم بودید یه چای بریز و خواسته هات و در قالب آرزو بهش بگو مثلا اینقدر دام میخواست اینجوری بود..‌.

بدون جبهه گیری.کم کم یاد میگیرید با هم صحبت کنید.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
مجردی؟

آره

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!