2777
2789
عنوان

سیگار بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 63 پست

سلام.

درکت می کنم.ما نمی تونیم اون عزیز رو برگردونیم.ولی باید کاری کنیم که خودمون آروم بشیم،این درسته.ولی برای آروم شدن راه های دیگه ای هم غیر سیگار کشیدن وجود داره.شک نداشته باش که سیگار دروازه ی ورود به اعتیاد و شدیدا بهش معتاد میشی.علاوه بر اون مغز رو هم فرسوده می کنه.به این فکر کن که دوستت حاضره تو به خاطر اون نابود بشی؟معتاد بشی؟ببین مرگ که پایان زندگی نیست،اون هنوزم زنده است.به جای این کارا برای آمرزشش دعا کن هم اون آروم میشه (که ان شاءالله هست)و هم خودت.راستی می دونستی با دعای خیر کردن برای یک نفر الفت و پیوند دوستی اونها محکم تر میشه؟پس بیخود نه خودتو خراب کن ونه دوستت رو ناراحت.

امیدوارم که موفق باشی ان شاءالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قشنگ وابستش بودم اوایل راحت کنار میزاشتم هر موقع هم هوس میکردم میکشیدم ولی بعدها برام شد ی وابستگ ...

خب البته آدما و بدنها فرق دارن. من اولین بار نوزده سالگی کشیدم. نکشیدم تا ۲۳ . از ۲۳ تا ۲۶  می کشیدم باز نکشیدم تا سی. :)) یاد این فیلما افتادم که از کمپای ترک اعتیاد میگیرن

خلاصه که الان پاکم خواهر. هوسم نمیکنم جالبه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
سلام. درکت می کنم.ما نمی تونیم اون عزیز رو برگردونیم.ولی باید کاری کنیم که خودمون آروم بشیم،این درس ...

مرسی عزیزم از حرفات 

راستش مغزم هنگه نمیدونم چی درسته چی غلط واسه همین پرسیدم

دو روز پیش بود دیدمش باورم نمیشه

تنهام هستم تو خونه کسیو ندارم پیشش حرف بزنم شاید گریم در بساد

بیست و دو سالش بود تو خواب سکته کرده یه دختری که اصلا باورت نمیشه

آخی... خدا رحمتش کنه. ببین تو شوکی الام. حرف بزن با یه نفر خیلی تاثیر داره

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
چه میدونم .... بستگی به محل زندگی ت داره ... جنگلهتی لویزان به من نزدیکه میرم فریاد میزنم ...بجای ...

خوشبحالت🌈😓ما جايي رو نداريم

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
وای تا حالا نخواستی بذاری کنار درسته؟😉😉😉😉

این سری آخر چرا یه ماهه نکشیدم هیچی و الان واقعا دیگه نمیخوام بخرم

خوشبحالت🌈😓ما جايي رو نداريم

اشکال نداره .....

برو استخر خلوت ....سانس صبح زود ...

روی آب دراز بکش ... 

چشماتو ببند ....

صدای آبو گوش کن ...بذار حرکت آب تکونت بده ...

بعد نیم ساعت یه آدم دیگه میشی

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
خب البته آدما و بدنها فرق دارن. من اولین بار نوزده سالگی کشیدم. نکشیدم تا ۲۳ . از ۲۳ تا ۲۶  می ...

دقیقا منم از ۱۸ سالگی کشیدم تا ۳۲ و ۳۲ هم ترک کامل کردم بدون هیچ هوسی....اینجوری برامون بهتره چیه آخه بره گم شه بیشوره قلمی😒

شما خیلی گلی😊 ولی ما باغچمون دیگه جا نداره😒
اشکال نداره ..... برو استخر خلوت ....سانس صبح زود ... روی آب دراز بکش ...  چشماتو ببند .... ...

چه پيشنهاد خوبي😊🌈❤️ممنون

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

کمل لایت بزن. دودش زیاد و سنگین نیست. من که خودم با همین شروع کردم. هرچند دو ساله دیگه نکشیدم. دفعات اول تاثیری تو روحیه نداره ولی به دفعات که بکشی. موقع بیرون دادن دود حس خوبی داره. راحتم میشه ترکش کرد. من شاید هفته ای دو بار می کشیدم. با یکاراده کوچیکم ولش کردم