2777
2789
عنوان

سیگار بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 63 پست

سعی نکن یکبارم امتحانش کنی من ۱۲ سال کشیدم وقتی باردار شدم فقط دلم میخاست یجوری بزارم زمین همه جوره امتحان کردم نمیشد بزارم کنار ولی  به لطف خدا چون باردارم اولین چیزی ک ازش نفرت پیدا کردم سیگار بود حالم از بوشم بهم میخوره...نکش هیچ وقت حتی ی پوک کوچیک ک عادت میکنی بهش

شما خیلی گلی😊 ولی ما باغچمون دیگه جا نداره😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا میکشیدم هیچ تاثیری نداره تو ناراحتی. وقتایی که آدم خسته است چرا خستگی رو در میکنه ولی به ناراحتی و ... ربطی نداره. 

با یه نفر راجع به دوستت حرف بزن. با یه دوست دیگه ات که حوصله داره بشین هی بگو از اون تخلیه شی

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
سعی نکن یکبارم امتحانش کنی من ۱۲ سال کشیدم وقتی باردار شدم فقط دلم میخاست یجوری بزارم زمین همه جوره ...

من عادت نکردم جالبه. هر وقت بخوام نمیکشم برام خیلی راحته.

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
نه سیگار نکش .... معتاد میشی ... ولی خب لامصب حال میده ‌... ولی منطقی باش .... بزن بیرون .. ...

جنگل كجا بود؟

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
من عادت نکردم جالبه. هر وقت بخوام نمیکشم برام خیلی راحته.

من قشنگ وابستش بودم اوایل راحت کنار میزاشتم هر موقع هم هوس میکردم میکشیدم ولی بعدها برام شد ی وابستگی شدید عاشقش بودم 

شما خیلی گلی😊 ولی ما باغچمون دیگه جا نداره😒
بجای اینکه بگید خدا بهت صبر بده انشالله بقایی عمرش مال تو باشه میگین نکش بکش 

اومده سوال پرسیده بکشه یا نکشه نیومده ک از ما تسلیت بگیره وا 

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.