2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و لکه قهوه ای

179 بازدید | 9 پست

دو هفته است بی بی مثبت شده .پارسال سقط داشتم از ترس و دلهره ی اون سری دیگه خودمو درگیر بتا و سونو نکردم تا چندوقت بگذره ...امروز لک قهو ه ای خیلی کم دیدم نگرانم که زیاد بشه .سریع رفتم آز دادم قراره ۲ ساعت دیگه جواب بدن خیلی نگرانم .باز ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی مثبت بتا مثبت و‌مشکووک دو روز بعد یهو خونریزی و بتا امد پایین  نمیدونم چرا 😔

نگران نباش ،آزمایشای بعد سقط و سفت و سخت دنبال کن .من سقط اولم دکترا هیچ کاری برام نکردند فقط میدونستیم اسپرم ضعیف بوده ،دومی رو ولی دارم پیگیری میکنم و تا علت و نفهمم اقدام نمیکنم .تو کمتر از یکسال دو تا سقط داشتم ،ولی  خودمو جمع و جور کردم .الانم میرم سرکار و زندگی و بخودم میرسم .و آزمایشارو یکی یکی انجام میدم ...تا خدا چی برام بخواد.شما هم غصه نخور ....

نگران نباش ،آزمایشای بعد سقط و سفت و سخت دنبال کن .من سقط اولم دکترا هیچ کاری برام نکردند فقط میدونس ...

انشالله بسلامتی

من مشکلی ندارم بارداری داشتم قبلا 

😞😞😞

انشالله اینبار راحت و بی دردسر باردار شی و خدا برات نگهش داره عزیزم

👧🏼🧒👶