2777
2789
عنوان

دانشگا

134 بازدید | 21 پست

دوستان لطفا کمکم کنید،شخص خاصی رو نمیشناسم ک ازش مشاوره بگیرم،،من موندم ک رشته علوم ورزشی دانشگاه دولتی برم یا رشته میکرو بیولوژی دانشگاه ازاد شهرمون؟؟از طرفی من رشته میکرو بیولوژی رو دوسدارم،البته اینو بگم ک من شغلی ک واقعن واقعن دوسشدارم فضانوردی هسش،،واسع همینه ک میخام بیولوژی برم تا بتونم در اینده شاید ی اندک شانسی واسم پیداشه ک بتونم ب فضانوردی برم،،نمیدونم واقعاا مثل چی بگم گیر گردم تو گل..😑 لطفا اونهایی ک میتونن و یچیزایی میدونن نظر بدن😘 و بقیه کسایی ک اومدن موج منفی بفرسین خیلی محترمانه بشون میگم ک تاپیکو ترک کنن

ممنون 😘💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون فضانوردی که خیلی فانتزیه، نباید رو تصمیم گیریت تأثیر بذاره.

ببین بین این دو تا رشته خیلی فرق هست، چطور ممکنه ندونی که کدومو دوست داری؟ میکروبیولوژی جای پیشرفت بیشتری داره، واسه دکترا گرفتن و مهاجرت و... ولی باز ببین علاقه ت چیه.

من خودم میکروب دوست ندارم گزینه اول رو دوست دارم. باید همش کشت میکروب بدی بعد چند روز صبر کنی کلونی بدن، زیر میکروسکوپ ببینی یعنی کار عملیش حوصله میخواد. خودم توو ازمایشگاه میکروب کار کردم. روابط اجتماعی هم چندان نداره. یعنی یه ازمایشگاه هست و خودت. علوم ورزشی به نظرم شادتره. گرچه اگه به سن شما بودم احتمالا انتخاب من هم میکروبیولوژی بود.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

ببین نمیگم رویا و ارزو داشتن بده یا خدای نکرده نمیگم نمیتونی ولی سعی کن مطابق شرایط مملکت و از روی عقل انتخاب کنی، در هر صورت که شما هر کدوم از این رشته ها رو مدرک بگیری براش کار نیس یا اگرم باشه خیلی کمه به عنوان مثال میگم اینقدر میکروبیولوژی از دانشگاهای نامبروان کشور هر سال خارج میشن اخرشم به شغل شریف کرایه کشی پناه میبرن 

من اگه جات بودم میرفتم علوم ورزشی دولتی کم کم اگه همت کنی چگو تلاش از مربی گری توی باشگاه ها شروع کنی امکان اینکه بعدا یه مربی خیلی خوب و با تجربه در سطح بین الملل بشی و بتونی باشگاه یا سالن خودتو بزنی خیلی بیشتره

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️