2777
2789
عنوان

دانشگا

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 21 پست
شرایط علوم ورزشی و داری؟ هر کسی نمیتونه از ازمون های سختش رد شه ها

اره ،اتفاقا شدید اهل ورزشم،،وضعیت جسمیم خیلی خوبه،،اینم دوسدارماا،ولی بیشتر از این دوسدارم فضانورد شم،،واسه همین فکر میکنم ک میکرو برم شاید بتونم ی گام واسه فضانورد شدن بردارم،،چون میدونید دیگ ادمایی ک ب فضا میفرسن،،بیشتر واسه تحقیقات و تینجور چیزا میفرسن،و وجود میکرو بیولوژیست هم اونجا ضروریهه،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ،اتفاقا شدید اهل ورزشم،،وضعیت جسمیم خیلی خوبه،،اینم دوسدارماا،ولی بیشتر از این دوسدارم فضانورد ش ...

کدوم شهری که میکرو ازاد داره ؟؟؟ 

به نظر من برو دنبال ارزوت ،شاید بهش نرسی ولی میدونی که حداقل براش تلاش کردی 😊 سالها بعد خودت و سرزنش نمیکنی که من تلاشی نکردم و حالا سنم زیاده فایده نداره 

ایران جایی که برای هیچ رشته ای هیچ کاری وجود نداره مگر در استثنا! ینی تو هر رشته ای بری احتمال بیکاریت خیلی زیاده 😂 پس جایی برو که حداقل روز و شبت زهر مارت نشه 

کدوم شهری که میکرو ازاد داره ؟؟؟  به نظر من برو دنبال ارزوت ،شاید بهش نرسی ولی میدونی که حداقل ...

من تو انتخاب رشتم تهران شهر قدس رو انتخاب کرده بودم ک قبول شدم ،،ولی میدونم ک استان خودم یعنی رشت و لاهیجانم ک میکرو داره،،

شهریه دانشگا ازاد نمیدونم چقد در میاد،،و چون ک میخام شهر خودمون برم بم خوابگا نمیدن،،هزینه خونه اینا ...

اره خب ازاد خیلی گرونه مخصوصا این رشته 

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️