2777
2789
عنوان

قد ۱۷۰

1186 بازدید | 27 پست

بچه ها من لاغرم بعد ازون ادماییم ک پاهام بلنده ینی وقتیم لاغرم خیلی زاغارته میخام تپل وقتی چاق شم قطعا هیکلم خوب میش ولی سوالم اینه احساس میکنم خیلی قدم بلنده ۱۷۰ هستم شما همچین حسی ندارین؟ یه حس بدیه شوهرتون یا کسی بهتون نگفته دراز..داداشم چنبار بم گفت دراز ولی منو ملتفت کنید اخه چرا نسبت قدم باید همچین احساس بدی داشته باشم؟ فک کنم ب خاطر لاغریه نمیدونم دیگ گیج شدم

بخاطر لاغریه احتمالا تپل شی اصلا دراز نیستی میشی مث مانکنا یکم وزنت به قدت برسه تناسب خیلی مهمه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چند کیلویی دراز؟؟؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

وزنتون چنده؟

من قدم١٧٢یه ولی اجازه نمیدهم کسی بهم بگه دراز

همه از خداشونه این قد بلند

تازه من باشوهرم هم قدم

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

کلا تو دنیا هیچکس از آفرینش خودش راضی نیست حالا اگر قدت ۱۵۵ بود میگفتی کوتوله ام

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

من 172ام اون موقع که75کیلو بودم همیشه بهم میگفتن خوشتیب.الان که بعد زایمان وزنم رفته بالا صدقه سری همین قد بلندم هیچ نشون نمیده اضافه رو

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘

سلام لک لک😂

عزیزم ۱۷۰برای زن بهترین قده بلندتر باشی نمیتونی کفش پاشنه دار بپوشی کوتاه تر کوتوله میشی منم قدم ۱۶۹عه و بسیار بسیار راضیم 😊بهترین قدو داریم قدر داشته باش

درمورد لاغریتم نمیدونم چندکیلویی ولی بستگی به استخون بندیت داره