2777
2789
عنوان

قد ۱۷۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 27 پست

عزیزم بخاطر همون لاغریتونه 

من قدم ۱۷۵ ولی تاحالا تو این ۱۶ سال هیچ کس بم‌نگفته دراز نردبون یا ... همه فقط تعریف میکنن

ولی من درشتم تقریبا 

یه دوست داشتم دقیقا هم قد من ولی لاغر هی به اون میگفتن نردبون و دراز و ... 

یکم‌تپل شین خوب میشه  و رو فرم میاین ❤

در ضمن همه مانکنا بالای ۱۷۵ قدشون (مانکنای خارجی و درست ن اینا ک تو ایران تبلیغ مانتو میکنن)

خودتونو همه جوره باید دوس داشته باشید کوتاه یا بلند همه ی ما دوست داشتنی هستیم❤🍁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من خودمم هم ۱۷۰

از داراز تا دیلم بهم گفتن و حتی مسخره امم کردن 

ولی تهش ب این نتیجه رسیدم ک جز حسودی چیز دیکه ای نداشته 

من نه تاحالا کسی ک قدش کوتاه بوده گفتم کوتوله نه کسی ک قدش از من بلند تر بوده گفتم دراز 

هرکی بهت گفت مطمئن باش حسرت میخوره ب قدت 

و اینکه لاغر بودن خیلی بهتره تا چاق بودن 

داداشاتم ک گفتن مطمئنن سر شوخی بوده 

😐۵۸

خوبی که.خیلیم عالی.هرکی هرچی گفت بگو اگه اروپا بودم الان مدل به برند معروف بودم والا

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

عزیزم منم قدم ۱۶۸ با شما دوسانت فاصله دارم 

اینطور ک شما میگین پایین تنتون بلندتر از بالاتنتونه برا همین دید داره و بهتون اینطوری میگن

منم لاغرم اما لاغر چندش اور ن ۵۷کیلو هستم 

هنو ی خورده شکم دارم میخوام ابش کنم نمیشه😔

وزنتون چنده؟ من قدم١٧٢یه ولی اجازه نمیدهم کسی بهم بگه دراز همه از خداشونه این قد بلند تازه من باش ...

با شوهرت هم قدی یعنی شوهرت ۱۷۲ هستش 

برا کفش پوشیدن مشکل نداری؟

سلام لک لک😂 عزیزم ۱۷۰برای زن بهترین قده بلندتر باشی نمیتونی کفش پاشنه دار بپوشی کوتاه تر کوتوله می ...

استخون بندیم ریزه ینی کلا مچ دستم و همه چیز خیلی کوچیک ولی استخ نم تو پره وزنم ۵۸ ولی کمتر نشون میده