mamane_kasra_sheytun مدیر استارتر عضویت: 1392/03/20 تعداد پست: 1277 عنوان سوال در مورد gps 89 بازدید | 5 پست خانوما اگه جی پی اس گوشیم روشن باشه کسی میتونه بفهمه کجا هستم؟ 1398/06/26 | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 نه به این اسونیام نیسمن خیلی خواستم باجی پی اس یابرنامه مخصوص شوهرم ردیابی کنم نتونستم مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
mamane_kasra_sheytun مدیر استارتر عضویت: 1392/03/20 تعداد پست: 1277 خداکنه نشهجایی رفتم که نمیخوام خواهرهمسرم بدونه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 خداکنه نشه جایی رفتم که نمیخوام خواهرهمسرم بدونه کجا؟؟؟😀😀😂😂 اخه خواهرهمسرت که نمیتونه ردیابت کنه مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
mamane_kasra_sheytun مدیر استارتر عضویت: 1392/03/20 تعداد پست: 1277 آخه gps گوشیم روشن بود گفتم مبادا از اون طریق بفهمه
melika_soltani1375 عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 308 جی پی اس خودرو-قیمت ردیاب خودرو-فروش ردیاب خودرو-بهترین ردیاب خودرو-خرید ردیاب خودرو-gps ماشین-قیمت GPSدوربین لامپی چرخشی-دوربین اسپید دام q20- دوربین بیسیم ضد آب-دوربین ضد آب سیم کارتی-قیمت دوربین ضد آب سیمکارت خودرودستگاه شنود سیم کارتی-قیمت شنود سیم کارتی-خرید دستگاه شنود سیمکارت خور-قیمت شنود سیمکارت خور-خرید شنود سیمکارت خوردوربین مداربسته کوچک-دوربین مداربسته مخفی-خرید دوربین مخفی-فروش دوربین مخفی-قیمت دوربین مخفی