پسرهایی که در کودکی با محبت بزرگ شدن و با پدرشون رفتار صمیمانه و دوستانه داشتن در اینده به پدران بهت ...
محبت خیلی کارسازه من در مورد هر بچه ای که امتحان کردم جواب داده..بزرگتراجواب همه این کتک هایی رو که به بچه هامیزنن رو باید فردای قیامت بدن ..بچه ها امانت خداوندن دست ما ..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
محبت خیلی کارسازه من در مورد هر بچه ای که امتحان کردم جواب داده..بزرگتراجواب همه این کتک هایی رو &nb ...
اره واقعا کی هست که درک کنه کاش تو کشور ما هم این چیزا شدیدا ممنوع بود و باهاش برخورد میشد
واقعا خوشحال میشم که افراد منطقی مثل شما رو میبینم
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
هر چی شما میگید رو دارم حفظ میکنم برم به شوهرم بگم بلکه پشیمون بشه
بهش بگو اگه خدا بهمون بچه نمیداد چیکار میکردی ؟ خیلیا حسرت داشتن بچه رو دارن ..بگو قدر نعمت خدا رو بدون اینقدر با این کارت خدا رو خشمگین نکن..یهو دیدی خدا یه جایی زد پس کله ت که تا آخر عمرت حسرت میخوری ..
اره واقعا کی هست که درک کنه کاش تو کشور ما هم این چیزا شدیدا ممنوع بود و باهاش برخورد میشد وا ...
یعنی کسی که درک نکنه که دنیای بچه ها با آدم بزرگا متفاوته دیگه خیلی نفهمه... دلم واسه این بچه سوخت که با کمربند کتک میخوره ..اگه میشد نمیذاشتم یه ثانیه زیر دست همچین پدری بمونه ..