2777
2789
من صبردارم باباش زودازکوره درمیاد

شما واسه باباش توضیح بده و راه درست رو واسش بگو ..مطمئنا ایشون هم نمیخواد بچه ش اذیت بشه ..

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
من خودم الان ۷ماهه بار دارم نمیتونم جلوش رو بگیرم

😐😐😐😐 خدایی رفتار شوهرت رو میبینی  بازم باردار شدی ؟؟ اون بچه این وسط میسوزه ..چی بگم آخه !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کسی که درک نکنه که دنیای بچه ها با آدم بزرگا متفاوته دیگه خیلی نفهمه... دلم واسه این بچه سوخت ک ...

منم اصلا اجازه نمیدادم واقعا خیلی صحنه بیرحمانه ای هست که ببینی یه بچه داره مورد خشونت قرار میگیره اونهم از طرف یه بزرگسال که چندبرابر اون بچه زور داره و اونوقت با یه بچه ضعیف تر از خودش اونجوری رفتار میکنه 

میدونی این چیزا فرهنگ سازی میخواد که الان تا حدی درست شده شاید فقط یک سوم اش وگرنه دو سوم مردم ایران هنوز بچه هاشونو کتک میزنن 

من اصلا ندیدم فرهنگ سازی بشه در این مورد مثلا تو تلویزیون اینا حرفی بزنن یا لااقل تو مدارس بچه ها رو کنترل کنن که کدومشون داره تو خانواده ازار میبینه 

این مملکت ما حالا حالاها کار داره

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
تامیزنه اونقدناراحت میشه 

مردا حوصله شون کمتره بالاخره مشغله فکری زیاد دارن با این اوضاع اقتصادی که دیگه واسه هیچکس اعصاب نمونده .  شما تا جایی که در توانت هست خودت مراقبش باش ..یه یکی دو سال سخته تا اون کوچیکه هم یه کم بزرگتر بشه بعد میشن همبازی .😍😍😍 همه این سختیا رو یادت میره ..

منم اصلا اجازه نمیدادم واقعا خیلی صحنه بیرحمانه ای هست که ببینی یه بچه داره مورد خشونت قرار میگیره ا ...

موافقم ..واقعا فرهنگ سازی خیلی مهمه..مملکت ما فقط چسبیده به حجاب و بد حجابی ..اونقدر مشکلات زیاده که حد نداره 

😐😐😐😐 خدایی رفتار شوهرت رو میبینی  بازم باردار شدی ؟؟ اون بچه این وسط میسوزه ..چی بگم آخه !! ...

دختره فکر کنم بچم با دختر کاری نداره

بهترین برای خودم هستم 
فکر میکنید دخترام ناراحت میشن ؟یا از پدرشون میترسن خودم نمیدونم دوست دارم بدونم

حتما ناراحت میشن خودم بچه بودم وقتی برادر کوچیکم کتک میخورد اول که دور و بر بابام نمیرفتم میترسیدم بعد هم دلم واسه برادرم میسوخت و عذاب وجدان میگرفتم که چرا اون باید کتک بخوره 

الان هم به عنوان یه بزرگسال گهگاهی بهش فکر میکنم ناراحت میشم و میگم ایکاش پدرم مثل یه دوست بود واسه برادرم 

برادرم طفلی خیلی بچه باادب و مظلومی هم بود ولی خب بازیگوش بود که اینم از بچگیش بود 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
دختره فکر کنم بچم با دختر کاری نداره

😐😐😐😐😐 دختر رو کی آفریده ؟ پسر رو کی آفریده ؟ 

فکر کنم مغز شوهرت باید ریکاوری بشه ..آخه چه طرز فکریه ؟؟؟!!!!!!

این عادت داره به گوشی از9ماهگی

هر عادتی دلیل بر درستی نیست

قطعا خودتون بهش گوشی میدید که بره واسه خودش

شمام راحت به کارتون برسید 

آسیب گوشی کم نیس 

من گفتم خودمم دختر ۲ ساله دارم 

ولی بهش گوشی نمیدم

کنارش میشینم باهاش بازی میکنم  خسته باشم حوصله نداشته باشم بازم اسباب بازی میریزم جلوش

دختر من عاشق مداد و نقاشیه 

مدادشمعی میدم با دفتر 

ساعتها حال میکنه منم به کارام میرسم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
هر عادتی دلیل بر درستی نیست قطعا خودتون بهش گوشی میدید که بره واسه خودش شمام راحت به کارتون برسید& ...

چندین بارمیخوایم ازش بگیرم که بخوابه نمیزاره نه بخاطرکارامون نیس امایادگرفته شباباکارتون بخوابه اونم توگوشی

تامیزنه اونقدناراحت میشه 

با شوهرت قهر کن

بذار بفهمه زدن اشتباهه

من شوهرم یبار بخاطر مایع دستشویی رو دخترم خالی کرد رو فرش

شوهرم سرش داد زد برو عقب 

من یکهفته با شوهرم قهر کردم

گفتم لکنت میگیره  بچه سرش داد میرنی 

می ترسه استرسی میشه 

تا ابد از مردا بدش می بره 

با دخترت مهربون باش 

بتونه به تو تکیه کنه

دختر با باباش خوب باشه سمت پسرا نمیره در آینده