2777
2789
اره اخه رفتار این اقا هم عجیبه از یه طرف خیلی با همسر و دختر خوبه از اونور پسرش رو میزنه اونهم با کم ...

یعنی چه دلیلی داره که پسرش رو میزنه ؟ خیلی عجیبه 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
از ۹سالگی

خوبه خیلی کوچیکتر بود نزدش چون از کودکی تا هفت سال خیلی سن حساسیه از لحاظ اینکه بچه احساس امنیت و عشق کنه تو خانواده 

حالا راهکار بهت دادیم دیگه برو ببینم چیکار میکنی گفتم بهت نهایت پیش روانشناس کودک خودت تنها یا حالا با بچه ات برو ببین چی میگن بهت 

برو مشکلتو حل کن بعد بیا با شادی تایپک بزن که مشکلم حل شده بزار یه خانواده شاد و به دور از استرس داشته باشین

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظرش دختر رو با مهربونی و پسر با خشم تربیت کرد 

نظرش کاملا اشتباهه.به نظر من حتما از یه مشاور کمک بگیر ..نذار بچه ت عصبی بار بیاد ..

خب حتما موقع خوابش نیست !!! فکر نکنم تا مشکلی نداشته باشه بیخودی جیغ بزنه ..نمیدونم خداییه یا چی&nbs ...

ازموقعی که خواهرش دنیااومداینجورشده بااینکه همیشه خواهرش توگهواره گذاشتیم کنارشم نمیایم الان چندشبه خداروشکراذیت نمیکنه کتک هم نمیخوره واسه خواب ولی خیلی بدعذاشده

یه پسر ۸ساله هم دارم به نظرتون اون هم بزرگ بشه کتک میخوره؟

دیگه اونجور که شما برامون تعریف کردی والا بعید نیست باید رو رفتار و طرز تفکر همسرت کار کنی

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
ازموقعی که خواهرش دنیااومداینجورشده بااینکه همیشه خواهرش توگهواره گذاشتیم کنارشم نمیایم الان چندشبه ...

دیدی گفتم..اون طفلی فکر میکنه شما خواهرش رو لیشتر دوست دارین..فقط بهش توجه و محبت کن ..بد غذایی همه بچه ها دارن ..خوب میشه بذار خواهرش بزرگتر بشه با هم بازی میکنن اونوقت بشین کیفِ دنیا رو بکن ..

نظرش کاملا اشتباهه.به نظر من حتما از یه مشاور کمک بگیر ..نذار بچه ت عصبی بار بیاد ..

پسرهایی که در کودکی با محبت بزرگ شدن و با پدرشون رفتار صمیمانه و دوستانه داشتن در اینده به پدران بهتری هم تبدیل میشن 

الان نمونه ی بارزش دایی های من هستن پدربزرگم خدا بیامرز اینقدر مهربون بود حتی یه بار رو بچه هاش دست بلند نکرد ۷ تا بچه داشت که ۴ تاش پسر بودن 

الان هم دایی هام اینقدر بامحبت و خانواده دوست هستن همه با پسراشون دوستن و رابطه خوبی دارن 

دایی کوچیکم پسر ۱۰ ساله داره اصلا میمیره براش تا حالا یه انگشتش به بچه نخورده 

میخوام برم پیش مشاور

حتما برو گلم ..فعلا به شوهرت نگو که اونم حساس بشه .خودت برو و هر چی مشاور گفت انجام بده ..ولی خدا وکیلی نذار بچه رو با کمربند بزنه بخدا دلم ریش شد گناه داره 😢

میخوام برم پیش مشاور

ببین پیش مشاور عادی نرو اکثرا هیچی بلد نیستن برو پیش یه روانشناس کودک و نوجوان