2777
2789
اره میفهمم حرفتو عزیزم مشکل بدیه چون من ب شخصه ترسو تو چشمای خواهر زادم میبینم وقتی باباش نهیبش میکن ...

فقط پسرم رو میزنه با من و دخترم کاری نداره انگار فکر میکنه چون بچه پسره با حرف نباید بهش چیری رو بفهمونی باید با کتک وارد عمل بشی

بهترین برای خودم هستم 
اع خب بپر وسط بچه رو بغل کن هرچیم گفت کنار نرو بعدا هم واسش قیافه بگیر جلو بابا به بچه بگو احترام پد ...

ممنون توصیه تون رو یادم نمیره

بهترین برای خودم هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بهش چی بگم عزیزم هر چی گفتم تاثیری نداشته

خب واسه همین تایپک زدی دیگه اینهمه ادم بهت راهکار دادن هی نگو این نمیشه اون نمیشه 

ما بازم خیلی درست نمیتونیم راهنمایی ات کنیم چون از اخلاق شوهرت یا جزییات زندگی ات خبر نداریم 

ولی شما خودت با این چیزایی که دوستان بهت گفتن فکر کن ببین چیکار میتونی بکنی 

نهایت برو پیش روانشناس کودک حضوری هم حتما برو بگو شوهرم اینجوریه زندگیمون اینجوریه من الان باید چیکار کنم من برای اینده و تربیت بچه ام نگرانم شما راهنمایی ام کنید ببین چی بهت میگن 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
اره اصلا کار خشونت امیز و غیرمنطقی ای هست اینقدر روش های تنبیه درست و تشویق هست که حد نداره اگه همون ...

دقیقا حرف منم همینه ..اگه قرار بود اون بچه مثل ما رفتار کنه که دیگه چرا بهش میگن بچه ..میگه با کمربند میزنه دلم سوخت گناه داره طفلی ..کاشکی سر عقل بیاد این مرد 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
اره اصلا کار خشونت امیز و غیرمنطقی ای هست اینقدر روش های تنبیه درست و تشویق هست که حد نداره اگه همون ...

نگران همین هستم که تو مدرسه و اجتماع پسرم ادم عصبی و خشنی بشه

بهترین برای خودم هستم 
من خیلی دوستش دارم هیچ مشکلی نداره چه اخلاقی چه مالی۲۰هستش تنها مشکلش اینه که پسرم رو میزنه به من و ...

من اگه همسر یا پدرم فقط با من مهربون بود ولی به پسرم یا برادرم خشونت امیز رفتار میکرد خیلی عذاب وجدان میگرفتم که چرا ما باید در اسایش باشیم و اونوقت اون طفلی کتک بخوره 

شما هم بیخیال نمون یه فکری بکن قبلا هم اینجوری بود شوهرت ؟ از چندسالگی بچه رو میزنه ؟

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
خب واسه همین تایپک زدی دیگه اینهمه ادم بهت راهکار دادن هی نگو این نمیشه اون نمیشه  ما بازم خیل ...

نه من نمیگم نمیشه من چون بعضی ها رو امتحان کردم میگم نمیشه وگرنه هر چی کع امتحان نکردم رو امتحان میکنم و ممنون از توصیه های همه

بهترین برای خودم هستم 
دقیقا حرف منم همینه ..اگه قرار بود اون بچه مثل ما رفتار کنه که دیگه چرا بهش میگن بچه ..میگه با کمربن ...

اره اخه رفتار این اقا هم عجیبه از یه طرف خیلی با همسر و دختر خوبه از اونور پسرش رو میزنه اونهم با کمربند 

حتما باید یه راهی برای حل این مشکل پیدا کنن 

نگران همین هستم که تو مدرسه و اجتماع پسرم ادم عصبی و خشنی بشه

الان چطوری هست تو مدرسه و اجتماع ؟

هیچیش نیس فقط علکی جیغ میزنه که نخوابیم بلندش میکنم بغلش میکنم بازجیغ

خب حتما موقع خوابش نیست !!! فکر نکنم تا مشکلی نداشته باشه بیخودی جیغ بزنه ..نمیدونم خداییه یا چی 

من کلا تو ساکت کردن بچه خیلی ماهرم..یعنی پسر بچه ای بود تو پارک که همه بچه ها و بزرگترا رو با سنگ میزد من رفتم جلو باهاش حرف بزنم.همه میگفتن نرو سنگ میزنه بهت.ولی من رفتم باهاش حرف زدم اینقدر آروم شد این بچه ..کمبود محبت داشت چند دقیقه پیشش بودم خواستم برم دنبالم میومد ..خلاصه محبت واسه بچه خیلی کارسازه 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
اره اخه رفتار این اقا هم عجیبه از یه طرف خیلی با همسر و دختر خوبه از اونور پسرش رو میزنه اونهم با کم ...

از نظرش دختر رو با مهربونی و پسر با خشم تربیت کرد 

بهترین برای خودم هستم