2777
2789
خودشوهم میزنه مثلاشب که بسه تاساعت 3بچه میخوایم بخوابونیمش میره گوشی باباشومیاره میزنه توسرمون میگه ...

سن لجبازی ۱۸ ماهگی  تا ۳ سال هست

ورفتار  کودکتون طبیعیه

جای خواب نوزاد رو دورتر بدار اون آسیب نبینه

اصلا به گوشی دیدن عادتش نده

دو شب تحمل کن بگو گوشی ندارم جیغ زد ببرش اتاق حواسشو پرت کن

تو بغل بخوابون ولی اصلا گوشی نده

اون فهمیده اگه جیغ بزنه تسلیم میشید

کتکش هم نزنید با آرامش شبا قصه بگو لالایی بخون 

تو بغلت بخوابون

من دخترم۲۴ ماهشه میدونم سن بچه شما رو میشناسم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من رو کنار میکشه 

چ جدی پس بچه رو میزنه الهییییی ب اشتباهاتش پی ببره. آخه دوماد ما هم همینجوره پسرش ۱۱ سالشه مث چی میترسه از باباش اما تغییر پذیر نیس خیلی بدرفتاره اما با پسر کوچیکش عالیه خودمم نمفهمم چرا. 

تو صورت که هیچ با کمربند میزنه

خدایی راست میگی ؟؟؟ 

پس دیوانست شوهرت ..دستش بشکنه الهی ..ای کاش دستم میرسید به این مرد اونوقت میدونستم چیکارش کنم .

آخه آدم پاره تنشو میزنه اونم با کمربند؟!!!!!

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
حتما جلوی اون به بچه دوماهتون بیشتر توجه دارین . عقیده من اینه که با بچه فقط باید صحبت کرد و با زبو ...

خب بهش میگیم عزیزم گلم بخواب اول خیلی باهاش مهربونیم لالایی وداستان وکارتون وکلی چیزاخرش جیغ میکشه علکی ونمیخوابه نمیزاره ماهم بخوابیم من تحمل وباباش اول خودشومیزنه ازعصبانیت اینم ساکت بشونیس بعدمم چندروبه روش میشینه چندباراروم میزنه صورتش بهش میگه چرانمیخوابی یه پنج دقیقه گریه وبعدبغلش میکنه میخوابه

خب بهش میگیم عزیزم گلم بخواب اول خیلی باهاش مهربونیم لالایی وداستان وکارتون وکلی چیزاخرش جیغ میکشه ع ...

گناه داری طفلی ..همون جیغ زدنش یعنی یه چیزی اذیتش میکنه ..بغلش کن سرشو بذار روی سینه ت ..آرامش عجیبی به مادر و فرزند میده ..تورو خدا فقط سربه سرش نذارین حرص میخوره ..

ببخشیدا ..شوهرت خیلی غلط کرد که میخواد با کتک بچه تربیت کنه ..دست خودم نیست ولی از کسایی که دست رو ب ...

اره اصلا کار خشونت امیز و غیرمنطقی ای هست اینقدر روش های تنبیه درست و تشویق هست که حد نداره اگه همونا رو رعایت کنن کافیه از طرفی از یه بچه نمیشه انتظار داشت که مثل یه بزرگسال باشه 

اون مرد داره به بچه اش خشونت رو یاد میده اینکه تو مدرسه یا پس فردا تو زندگی مشترک تو هم عصبی شدی بگیر بقیه رو کتک بزن 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

من خیلی دوستش دارم هیچ مشکلی نداره چه اخلاقی چه مالی۲۰هستش تنها مشکلش اینه که پسرم رو میزنه به من و دخترم نازک تر از گل نمیگه ولی

بهترین برای خودم هستم 
تغیر نمیکنن مشکل اینه

اره میفهمم حرفتو عزیزم مشکل بدیه چون من ب شخصه ترسو تو چشمای خواهر زادم میبینم وقتی باباش نهیبش میکنه . حالا اینک شمارو نمزنه خیلی خوبه یعنی مشکل ریشه دار نیس خیلی فقط داره راهو اشتباه میره ب نظرم ب عنوان ی مادر باید بچه رو اینجور مواقع سفت بغل کنی تا سمتش نره چون مسلما رو شما کمربندو دیگ نمیکشه اگر چندبار مقاموتتونو ببینه شاید دست برداره

نه گفتم که نازک تر از گل به من نمیگه

اع خب بپر وسط بچه رو بغل کن هرچیم گفت کنار نرو بعدا هم واسش قیافه بگیر جلو بابا به بچه بگو احترام پدرتو داشته باش زود عذر خواهی کن 

خلاصه جو احترام شدید بده که نه بچه روش بشه گستاخی کنه نه بابا دس روش بلند کنه

پشت سرم بگو عزیزم دنیا بالا پایین داره الان ده سالشه رو به جوونی و قدرت میره بهتره همیشه بینمون احترام باشه تا تو سن بالا واست گرون تموم نشه

نمیدونم چی بگم 

هیچی نگو ..فقط خیلی رو مخ شوهرت کار کن تا دست برداره از این رفتارش ..در آینده میبینه که با روح و روان بچش چیکار کرده ..