2777
2789
نه من رو نمیزنه اما یه بار این کار رو کردم من رو جنار کشید

خب تو ک میتونی بچه رو بغل کنی تا دیگ نزنه. اینک رو زنش دست بلند نمکنه باز جای شکرش باقیه میتوتی سپر بلای بچت بشی عزیزم. وقتی ببینه بغل میکنی بچه رو بیخیال میشه دیگ

آب گرم برا کسی که میخواد شیرش زیاد بشه رگ کنه😄 آب سرد خشک میکنه  کمپرس سرد هم میشه

خانم لطفا یک تاپیک بزن دوباره این موضوع الان تو این ناپیک موضرع فرق داره

بهترین برای خودم هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعصابش خراب ميشه بره يه كيسه بوكس بخره ده تا مشت بزنه به كيسه و قرص آرام بخش بخوره نه كه بچه بيگناه ...

خودشوهم میزنه مثلاشب که بسه تاساعت 3بچه میخوایم بخوابونیمش میره گوشی باباشومیاره میزنه توسرمون میگه ددنه یعنی کارتون بزارمیزاریم میگه نمیخوام جیغ میکشه چندباری باگوشی زدتوسرخواهردوماهش دقیقاتوملاج نوزادعمدایاشب جیغ میکشه که اونوبیدارکنه ومیبینه ماخوابیم میادمارومیزنه بی دلیل

متاسفم واسه فهم و شعور پایینش. روانی یه دکتر بره حتما .

با من رفتارش عالیه نازک تر از گل بهم نمیگه منم خیلی دوستش دارم دلم راضی نیست شکایت کنم از یک طرف نگران پسرمم

بهترین برای خودم هستم 
بچه با كتك تربيت نميشه فقط دل اش پراز بغض و حرص ميشه و حس ناامنى بهش دست ميده و از پدر و مادرش بد ...

اره واقعا حرف دلم رو زدی اگه بدونی گلم چقدر سعی کردم همین مفهوم رو به بقیه برسونم 

متاسفانه یه عده تو همین سایتن تو کودکی بشدت کتک میخورن و الان باور دارن کتک مشکل نداره درحالی که یکم باهاش حرف میزنی اعتراف میکنن که عقده و کینه دارن و از خانواده شون متنفرن 

کتک تربیت نیست کتک یعنی خشونت کتک یعنی کنترل کردن بچه با ترس و درد 

تنبیه و تربیت یعنی اگاهی و نشون دادن درستی و غلط به کودک اونهم به شیوه ای انسانی و از راه عشق و محبت 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
خودشوهم میزنه مثلاشب که بسه تاساعت 3بچه میخوایم بخوابونیمش میره گوشی باباشومیاره میزنه توسرمون میگه ...

حتما جلوی اون به بچه دوماهتون بیشتر توجه دارین .

عقیده من اینه که با بچه فقط باید صحبت کرد و با زبون آرومش کرد توضیح بده واسش ..لج به لجش نذار لطفا 

از الان نذار حرص بخوره

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
با من رفتارش عالیه نازک تر از گل بهم نمیگه منم خیلی دوستش دارم دلم راضی نیست شکایت کنم از یک طرف نگر ...

به خدا که اون بچه گناه داره ..چطور دلش میاد تو صورتش میزنه ..خداوند خیلی خشمگین میشه وقتی تو صورت بنده هاش بزنن ..

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
با من رفتارش عالیه نازک تر از گل بهم نمیگه منم خیلی دوستش دارم دلم راضی نیست شکایت کنم از یک طرف نگر ...

ببین اجازه نده اینجا یه کاربری بود شوهرش دست به زنم داشت بچه هم میزد ولی اون خانوم کاربر عزیز دیگه اجازه همچین چیزی رو نداد و مقاومت کرد

تو هم اجازه نده بچه مال شما هم هست نه فقط مال شوهرت پس باید روش تربیت تون یکی و مشترک باشه باید به یک درک مشترک برسید 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
به خدا که اون بچه گناه داره ..چطور دلش میاد تو صورتش میزنه ..خداوند خیلی خشمگین میشه وقتی تو صورت بن ...

تو صورت که هیچ با کمربند میزنه

بهترین برای خودم هستم 
ببین اجازه نده اینجا یه کاربری بود شوهرش دست به زنم داشت بچه هم میزد ولی اون خانوم کاربر عزیز دیگه ا ...

اخه بهش چی بگم عزیزم هر چی گفتم تاثیری نداشته

بهترین برای خودم هستم