2777
2789

با دستور پیج پرستو جباری درست کن خیلی‌ خوب میشه

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دستورش میگی عزیزم

اول قارچو خیلی اروم و با اب کم‌بشور جوری ک اب توش نره چون اب میندازه بد میشه بعدم دونه دونه ک شستی همون موقع سری خشک کن یا فقط بادستمال نم دار تمیزشون کن بعد ی ظرف ارد ی ظرف تخم مرغ ی ظرفم‌پودر سوخاری اماده کن تو تخم‌مرغت ادویه هایی که دوست داریو بزن بعد دونه دونه قارچارو اول تو تخم‌مرغ بعد تو ارد بعد دوباره توتخم‌مرغ و اخر تو ارد سوخاری بغلطون و بزار تو سینی و ی ظرفو روغن زیاد بریز بزار روشعله خیلی خیلی کم تا اروم داغ شه مثلا ۲۰مین بزار اروم داغ شه تا قارچا مغزپخت شه بعدم ک حسابی داغ شد قارچارو اروم بندازتو روغن تا طلایی بشن😋

حالا برو توامضام بهم رای بده😉

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز