2777
2789
عنوان

مامان من هنوزم دست بزن داره.

1493 بازدید | 56 پست

سلام.مامان من هنوزم بعد این همه سال دست بزن داره.یه خورده بحث شدید شه کتک می‌زنه اونم بد.

دیروز زد سه جای بازومو کبود کرد..زحمتهای زیادی برام کشیده انکار نمیکنم ولی خیلی دست بزن داره.

امشب باز دعوامون شد فکر کردم دیدم چقدر کتک های بدی ازش خوردم.خیلی بد.دلم بدجور گرفته فقط دارم اشک میریزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم عزیزم اکثرا همینن مامانم یادم میاد موهامو میکشید رو زمین منو میبرد بعدها که بهش میگفتم هی عذر خواهی میکرد یه وقتایی خیلی عصبی میشن عزیزم به دل نگیر مادره دیگه😊

چند سالته؟ چقدر بد عزيزم.وقتي حالش خوبه باهاش صحبت كن اگرم درست نشد سعي كن زياد سر به سرش نذاري

26..خیلی باهاش حرف زدم سالهاست بهش میگم کتک نزن ولی اصلا توجه نمیکنه متاسفانه

چند سالته؟ من دلم برای مادرم میسوزه 

عصبی و افسرده است تو دعوا هر چی از دهنمون در میومد بارهم میکردیم فحش و ناسزا و گرفته تا توهین

حالا اون مادر بود من خیلی احمق بودم

بعد ده دقیقه که میشد میدی من تو بغلشم داره بوسم میکنه منم دارم ناز میکنم

هیچ وقت به روم نیاورد حرکت زشتمو

اما همیشه عداب وحدانش باهام هست

کلا همینم با بابامم همین بودم

عصبانی که میشم واقعا بی ادب میشم زودم پشیمون میشمااا اما بخوره  تو فرق سرم

مهرسام مامان خیلی دوست دارم                                         خواص سوره های قرآن برای کسانی که حاجت دارند

خب پس سعي كن سر به سرش نذاري

ارتباط خوني رو كه نميشه قطع كرد

مادرتونم ديگه تو اين سن اصلاح نميشن

بهتره مدارا كنيد 

چی بگم عزیزم اکثرا همینن مامانم یادم میاد موهامو میکشید رو زمین منو میبرد بعدها که بهش میگفتم هی عذر ...

من نمیخوام به دل بگیرم مادر منم معذرت خواهی می‌کنه منم می‌بخشم ولی فراموش که نمیشه...یادش می افتم دلم میگیره

۲۶ سالته هنوز کتک میزنتت وا ‌‌‌‌....باهاش وقتی آرومه خوب حرف بزن شاید عادت کرده نمیتونه کنترل کنه اما دیگ بسه..

انشاا...بختت باز بشه بعد دلش تنگ میشه کتک زدن یادش میره

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀