2777
2789
عنوان

شقاق سینه

780 بازدید | 22 پست

نمیدونم چرا درست نمیشه یکی از سینه هام همچنان درگیر شقاقه.  زیر نوک سینم چاک خورده و اصلا جوش نمیخوره نمی‌چسبه به سینم. همش بعد شیر خوردن بلند میشه اون قسمت چیکار میشه کرد. اگه تحمل کنم درست میشه؟ یا هی بدتر میشه 😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وازلین بزن مال منم اونجوری میشه فقط با وازلین خوب میشه

من همه چیو امتحان کردم

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

البته حتما با پنبه خیس پاکش کن خوب قبل از شیر دادن

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
آره خدا نصیب نکنه 

وای نگو.... الان تو ماه هفتم هستم اینقد خارش سینه دارم افتضاح...

سینه ام از الان ترک خورده   

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

درست میشه فقط تحمل کن،باروغن زیتون وشیر خودت وپماد شقاق سینه چرب کن یه ساعت بمونه بعد بشور به نی نی شیر بده.صابون اصلا نزن،درضمن سینه رو از دهن نی نی یه دفعه نکش بیرون بدترت میکنه

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

وای نگو.... الان تو ماه هفتم هستم اینقد خارش سینه دارم افتضاح... سینه ام از الان ترک خورده   ...

مال من تو بارداری خوب بود اصلا فکر نمیکردم شیر دادن اینقد عذاب آور باشه. همش مادرشوهرم اینا میگفتن شیر مادر راحتتره دادنش. بخدا پدر آدم درمیاد دروغ میگن🙄