2777
2789
عنوان

شقاق سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 22 پست
درست میشه فقط تحمل کن،باروغن زیتون وشیر خودت وپماد شقاق سینه چرب کن یه ساعت بمونه بعد بشور به نی نی ...

چند وقت مال شما طول کشید خوب شه. یکیشون خوب شده نسبتا البته زخمش سطحی بود 

کرم ترک وشقاق هیدرودرم  بگیر یه بارت دوبار نمیشه فقط بزار بچه ت درست شیر بخوره اون اشتباه میک ...

زدم فایده نکرد. خیلی سعی میکنم کل هال سینمو دهنش کنم ولی همش نوک سینمو میگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت مال شما طول کشید خوب شه. یکیشون خوب شده نسبتا البته زخمش سطحی بود 

بیست روز بیشتر طول کشید من گریه م میگرفت اما پماد میزدم بعد میرفتم اروم با شامپو بچه میشستم.من بچه م خیلی بد میخورد فقط نوک سینه رو میگرفت تایاد گرفت پدرم دراومد

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

بیست روز بیشتر طول کشید من گریه م میگرفت اما پماد میزدم بعد میرفتم اروم با شامپو بچه میشستم.من بچه م ...

وای مال من بیشتر شده. آره اینم معمولا نوک سینمو میگیره ولی اکرم کل هال رو بگیره دیگه فایده نداره چنان چای خورده که با همون درست خوردنشم بلند میشه 

چند وقته؟ احساس میکنم بافت‌ نوک سینم مرده دیگه جوش نمیخوره زخمش 

نه جوش میخوره من سخت ترین زخمارو داشتم فقط سعی کن اگه بچت بزرگتره سرگرمش کنی تند تند شیر نخوره و وازلین‌ بچه بمال بعد از هر بار شیرش مارک آرام اگه گیرت بیاد عالیه

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

با صابونم نشور خودتو حموم که میری 

شامپو بدن کرمی بچه ایروکس بگیر استفاده کن مخصوص پوست حساسه تا زمانی که خوب میشی اینو دکتر برای من‌ نوشت

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
نه جوش میخوره من سخت ترین زخمارو داشتم فقط سعی کن اگه بچت بزرگتره سرگرمش کنی تند تند شیر نخوره و واز ...

من کرم و پماد و مرهمی نبوده که امتحان نکنم وازلین بهترینشون بود