2777
2789

اونم بخشید و گفت برو بسلامت.تموم شد خانما برید تاپیک بعدی

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعدش یهو ترسیدم و استرس گرفتم.یه موخوری از کنارمون رد شد دوتا پسر بودن گفت وای وای چی شده.من هنوز از ماشین پیاده نشده بودم.استرسم یکم بیشتر شد.

سرعتم خیلی کم بودا چون دور یه میدون بودیم

بسم الله الرحمن الرحیم

هیچکی زیر پست من پست نزاره تا وقتی کامل بگه😲😲

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

باشه😂

زیر پستات جبران کنم😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

واقعا زشته اینجوری تایپ میکنید هااااا باید به شعور مخاطب احترام گذاشت

مخاطب اگر واقعا شعور داشته باشه همون اول کاری میره بیرون , حالا اگر خیلی باشعور باشه یه گزارش هم میزنه   

خدا لعنت کنه اون کسی که این رسم رو توی نی نی سایت گذاشت .  

امروز با دوستم رفته بودیم بیرون با ماشین من. یهو حواسم پرت شدم زدم به ماشین جلویی.

بقیشو من بکم؟

ی کوچولو ضربع خورد به جلویی

اصلا نه صدایی اومد ن چیزی

ن ترکی نه خطی

مرده پیاده شد میگفت چی کاااارررر کردی.

گفتم چیزی نشده که

میگفت میخواستی ادم بمیرع پسسسسس

چه دادو هواری..‌حالا منم خودم قابلیت اینو دارم ۳ نفرو همزمان بشورم پهن کنم رو رخت..ولی اونجا کپ کرده بودم رنگم پریده بود😕مامانم میگفت باشع هرچی خسارت شده بکو پرداخت کنیم..بدتر داد میزد

واقعا تا ۵ ۶ ماه سوار ماشین نشدم

هنوزم سر اون جهاراه یادش میوفتم