2777
2789
عنوان

نمونه برداری از زخم دهانه رحم

2894 بازدید | 10 پست

خانوما کسی تا حالا انجام داده؟ هزینش چقدره؟ درد داره؟ 

خیلی نگرانم. ککککککممممممکککککک

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا. صبح رفتم پیش ماما بخاطر سوزش معاینه کرد گفت زخم داری. بعد معرفی کرد به متخصص حالا میخوام بدونم اگه نمونه برداره،چجوریه؟کسی تجربه ای نداره؟ 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

سلام عزیزم احتمالا می‌فرستن برای کلپوسکوپی 

با ی وسیله ای ک دوربین داره داخل رحم و واژن رو نگاه میکنن

پاپ اسمیر دادی ؟

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!

کلپوسکوپی ک رفتی اگر نیاز باشه نمونه برداری کنن ک همون جا یکم برمیداره نمونه و میده آزمایشگاه 

زخم دهانه رحم اگر عفونت داشته باشه وب درمان دارویی جواب نده و مزمن باشه نیاز ب کلپوسکوپی داره

وگرنه زخم دهانه رحم خیلی شایع هس و درخیلی موارد با دارو حل میشه.

ولی اگر خواستن فریز کنن بدون کلپوسکوپی اصلا فریز نکن،بعضی دکترا زود فریز میکنن ک کار اشتباهیه..

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!

منم داشتم یه متخصص دوبار رفتم پیشش معاینه گفت همینجا فریز میکنم واست ولی رفتم پیش یه مامای باتجربه و بعدم یه متخصص گفتن الکی گفته زخمه در حدی نیست نیاز به فریز باشه 

حتی اول باید دارو میداد اگه بزرگ بود بعد اگه درمان نمیشد فریز میکرد

منم فقط عسل و سیاهدانه و جوشانده اسفند خوردم خوب شدم والبته همزمان یه بسته آنتی بیوتیک

منتظر اتفاقات خوبم 
سلام عزیزم احتمالا می‌فرستن برای کلپوسکوپی  با ی وسیله ای ک دوربین داره داخل رحم و واژن رو ...

آره گرفت ازم

منم داشتم یه متخصص دوبار رفتم پیشش معاینه گفت همینجا فریز میکنم واست ولی رفتم پیش یه مامای باتجربه و ...

عزیزم شما کلپوسکپی کردی یا نه؟؟ جوشانده اسفند یعنی چقدر اسفند بریزم تو اب بجوشه بخورم و چند روز ؟؟

من بعد نزدیکی لکه بینی داشتم نزدیکای پریود رفتم گفت زخم داری دارو خوردم امروز گفت کوچیک شده و نیاز به فریز نداره فقط بیا کلپوسکپی که خیالت راحت باشه بد خیم نباشه و سرطان دهانه رحم نباشه ،منم واقعیت ترسیدم و اخرای اذر میخام اقدام به بارداری کنم نظرت چیه برم کلپوسکپی یا نه؟؟؟