دیدم که بیشتر مبنا بر کش دادن کلاسه و کتابی که میتونه تو تایم خیلی فشرده تری تموم بشه مدت زیادی طول میکشه...سبک امتیاز دهی به شاگردا و همه چیز بر اساس نظام بندی خاص خودشونه و نه توانایی زبان آموز...
آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
جهاد دانشگاهی واسه آلمانی رفتم و به نظرم سطح تدریسش خیلی خوبه و شهریه هاش هم معقول تره...سفیر خیلی خیلی گرونه به نظرم...اینو از من بشنو برای یادگیری زبان دنبال اسم آموزشگاه نباش فقط و فقط مدرس مهمه اینو از کسی میشنوی که واقعا میدونه چی میگه
آها آره راس میگید واقعا.منم با کلاسای موسسات شروع کردم انقد کش و قوسش دادن که خسته شدم خصوصی گرفتم.ت ...
بله من ۹ ساله کارم اینه و تمام موسسات کار کردم میدونم چی میگم عزیزم...موسساتی که اسم در کردن اوایل خیلی قوی کار کردن اما الان چون میخوان حق التدریس پایین بدن قطعا مدرس خوب استخدام نمیتونن بکنن در نتیجه کیفیت به شدت میاد پایین اما خب جامعه ما دنبال اسم آموزشگاه میره نه دنبال کارایی
جهاد دانشگاهی که رفتید نتیجه گرفتید ازش؟کامل زبانتون قوی شد؟
بله واقعا خوب بود سطح تدریس...حتما برو آزمایشی سر هرکلاسی که میخوای ثبت نام کنی بشین...الان هر سطحی هستی برو یه سطح پایین تر بشین که متوجه بشی مدرس داره چی میگه و چه میکنه...این کمکت میکنه نحوه کاری مووسسه دستت بیاد