2777
2789
من سبک کاریشون رو نمیپسندم به نظرم اصلا قوی نیستن

عزیزم ممکن بگی سبکشون به چه شکل هست که نپسندیدید؟

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ممکن بگی سبکشون به چه شکل هست که نپسندیدید؟

دیدم که بیشتر مبنا بر کش دادن کلاسه و کتابی که میتونه تو تایم خیلی فشرده تری تموم بشه مدت زیادی طول میکشه...سبک امتیاز دهی به شاگردا و همه چیز بر اساس نظام بندی خاص خودشونه و نه توانایی زبان آموز...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
یعنی خوب کار نمیکنن؟

من تو سنین و کودک و نوجوان پیشرفتشون رو خیلی کم میبینم...یعنی ممکنه چندین ترم تو یه سطح باشن خیلی تغییری ایجاد نشه

شما نمیدونید جهاد دانشگاهی یا سفیر چجورن؟

جهاد دانشگاهی واسه آلمانی رفتم و به نظرم سطح تدریسش خیلی خوبه و شهریه هاش هم معقول تره...سفیر خیلی خیلی گرونه به نظرم...اینو از من بشنو برای یادگیری زبان دنبال اسم آموزشگاه نباش فقط و فقط مدرس مهمه اینو از کسی میشنوی که واقعا میدونه چی میگه

دیدم که بیشتر مبنا بر کش دادن کلاسه و کتابی که میتونه تو تایم خیلی فشرده تری تموم بشه مدت زیادی طول ...

آها آره راس میگید واقعا.منم با کلاسای موسسات شروع کردم انقد کش و قوسش دادن که خسته شدم خصوصی گرفتم.تفاوتش زمین تا آسمون بود واقعا

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
آها آره راس میگید واقعا.منم با کلاسای موسسات شروع کردم انقد کش و قوسش دادن که خسته شدم خصوصی گرفتم.ت ...

بله من ۹ ساله کارم اینه و تمام موسسات کار کردم میدونم چی میگم عزیزم...موسساتی که اسم در کردن اوایل خیلی قوی کار کردن اما الان چون میخوان حق التدریس پایین بدن قطعا مدرس خوب استخدام نمیتونن بکنن در نتیجه کیفیت به شدت میاد پایین اما خب جامعه ما دنبال اسم آموزشگاه میره نه دنبال کارایی

جهاد دانشگاهی واسه آلمانی رفتم و به نظرم سطح تدریسش خیلی خوبه و شهریه هاش هم معقول تره...سفیر خیلی خ ...

جهاد دانشگاهی که رفتید نتیجه گرفتید ازش؟کامل زبانتون قوی شد؟

جهاد دانشگاهی که رفتید نتیجه گرفتید ازش؟کامل زبانتون قوی شد؟

بله واقعا خوب بود سطح تدریس...حتما برو آزمایشی سر هرکلاسی که میخوای ثبت نام کنی بشین...الان هر سطحی هستی برو یه سطح پایین تر بشین که متوجه بشی مدرس داره چی میگه و چه میکنه...این کمکت میکنه نحوه کاری مووسسه دستت بیاد