خیلی غصه بابام را میخورم تنهاست دیشب تا صبح خیلی واسش گریه کردم 67سالش است برادرم تو سن 43 سالگی فوت شد تازه فوت شده بابام خیلی شکسته شده مادرم هم که سالهاست فوت شده من واسش چیکار کنم که انقد غصه نخوره همش به مرگ خودش فکر میکنه احساس بدبختی میکنه خواهرام هم آدم های سردی هستن زنگ نمیزنن نمیان بهش سربزنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عمو عمه کسیو ندارید که بهشون سر بزنه رفت و آمدشونو بیشتر کنن یا دوستو همکارهای قدیمی اگه با اونها تماس بتونید تماس بگیرید شرایط پدرتونو بگید با هم برن پیاده روی استخر ورزش خیلی خوب میشه
ازدواج هم دردسرهای خودشو داره من کسایی رو که دیدم که بعد از فوت خانمشون ازدواج کردن خیلی مشکلاتبراشون پیش اومده بین بچهاو اون خانم برا همین مشکلات بیشتر میشه
کاربری دهمم هست از عالم و آدم سیم کارت گدایی کردم خدا شاهده گزارش بزنین بترکم میام یه لنگتونو میبندم به اسب تشنه یه لنگتونو به اسب گشنه با نظرم هم مخالف بودین ریپلای نکنین میام دهن مهنتونو جر میدم اعصاب ندارم :/