2821
2789
عنوان

غم پدر😭

322 بازدید | 24 پست

خیلی غصه بابام را میخورم تنهاست دیشب تا صبح خیلی واسش گریه کردم 67سالش است   برادرم تو سن 43 سالگی فوت شد تازه فوت شده بابام خیلی شکسته شده مادرم هم که سالهاست فوت شده من واسش چیکار کنم که انقد غصه نخوره همش به مرگ خودش فکر میکنه احساس بدبختی میکنه خواهرام هم آدم های سردی هستن زنگ نمیزنن نمیان بهش سربزنن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا تو رو آفریده برای غصه خوردن منو آفریده برای عشق و حال  :/

کاربری دهمم هست از عالم و آدم سیم کارت گدایی کردم خدا شاهده گزارش بزنین بترکم میام یه لنگتونو میبندم به اسب تشنه یه لنگتونو به اسب گشنه    با نظرم هم مخالف بودین ریپلای نکنین میام دهن مهنتونو جر میدم  اعصاب ندارم   :/
نه دوست نداره

خب موردای خوب معرفی کنید ، از محسنات ازدواج بگید ، با بقیه خواهراتون باهاش صحبت کنید ، مگه میشه دوست نداشته باشن همزبون داشته باشن ؟ انقدر بگید که برن توی فکرش

من خواهر سما هستم ، دختر ۲۲ ساله ای که از ۲۵ تیر ۱۴۰۱ در شیراز ، گم شد. ما هنوز چشم انتظاریم😔😭
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز