2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2918 بازدید | 90 پست
خخخخ مثه منی ک بخدا عینه توام ولیییی اون میگه دیگه عادت کردم ب اشکات

جلوش گریه نکن دیگه، اشکات و بذار واسه نواقع خلص که بفهمه خیلی ناراحتی

مبتلایم کرده ای، درمان نمیخواهم که عشق ❤ ؛ بی گمان شیرین ترین بیماریِ دوران ماست.../.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دس خودم نیس مثه بارون میریزههه هرماری میکتم نمیشههه

منم دقیقا همینجوری بودم ولی پوست کلفت شدم. انقدر سختی کشیدم که دبگه به راحتی قبل اشکام بی اختیار نمیریخت. بغضم میگرفت ولی خودم و نگه میداشتم....

البته امیدوارم تو به اونجاها ترسی که پوستت کلفت بشه ولی رو خودت کار کن‌ اصولا مردا از اینکه زرتی اشکت در بیاد خوششون نمیاد. فک نکن دلشونم میسوزه انگار بدتر لجشون میگیره

مبتلایم کرده ای، درمان نمیخواهم که عشق ❤ ؛ بی گمان شیرین ترین بیماریِ دوران ماست.../.
توام جایه داداشمون بگوچیکارکنیم؟؟؟  

ما انسان ها قرن هاست که درباره عشق داستانبافی می کنیم، اما در واقعیت، عشق چیزی بیشتر از واکنش های نورونی و هورمونی بدن ما نیست. طی سالیان طولانی، مغز ما  طوری توانمندی هاش رو به کار گرفته تا در خدمت بقای ما باشه، و درنتیجه عشق، ابزاریه که مغز به وسیله اون زن و مرد رو برای تولید نسل در کنار هم قرار می دهه و از اونجا که وظیفه اولیه عشق تضمین بقای ما بوده، طبیعتن همه ما بطور ناخوداگاه عاشق کسانی میشیم که نیازهای مهمی رو درمون ارضا می کنن. در دوران بدوی این نیازها چیزهایی مثل خوراک، امنیت و مسکن بود، اما الان که در زندگی ما پیشرفت هایی حاصل شده، نیازها بیشتر و بیشتر جنبه معنوی به خودشون می گیرن. امروزه ما نیازمند جفت هایی هستیم که احساس صداقت، مسئولیت و تعهد نسبت بهمون رو درشون قوین تشخیص بدیم.

حالا، اگر شما بطور دیوانه واری احساس کردید که وابسته کسی هستید که نه تنها این نیازها رو براتون تامین نمی کنه بلکه بهتون از این لحاظ ها ضربه هم می زنه، شک نکنید که اون احساس عشق نیست و ذهن شما به درستی هدایتتون نمی کنه. در این موارد، وجود یه مشاور روانشناس می تونه  خیلی کمک کننده باشه 

چرا به عنوان یک آقا در نی نی سایت فعالیت می کنم؟    به شما مربوط نیست!                                                                    چرا در فلان پست یا تاپیک، جزییاتی از زندگیم رو بیان می کنم و در جای دیگری از پاسخ دادن به شما امتناع می کنم؟                 به شما مربوط نیست!                                               من رو خاله زنک، بیکار و بی قیدوبند می بینید و ازم بدتون میاد؟                                                            به من مربوط نیست!
ممنون حالا چیکارکنیم مردبهمون وابسته بشه ببخشیداالبته

فک نمی کنم فرمولاسیون خاصی براش وجود داشته باشه

فقط می تونم بگم از جادو جنبل و عشوه الکی و دروغگویی و فداکاری های بیجا شدیدن پرهیز کنید. به طور قاطعی از خودتتون، افکارتون و نیازها و خواسته هاتون در برابر خزعبلاتی مثل "سیاست داشته باش" و این قبیل محافظت کنید، ان شاا... نتیجه می گیرین.

چرا به عنوان یک آقا در نی نی سایت فعالیت می کنم؟    به شما مربوط نیست!                                                                    چرا در فلان پست یا تاپیک، جزییاتی از زندگیم رو بیان می کنم و در جای دیگری از پاسخ دادن به شما امتناع می کنم؟                 به شما مربوط نیست!                                               من رو خاله زنک، بیکار و بی قیدوبند می بینید و ازم بدتون میاد؟                                                            به من مربوط نیست!
فک نمی کنم فرمولاسیون خاصی براش وجود داشته باشه فقط می تونم بگم از جادو جنبل و عشوه الکی و دروغگویی ...

ممنون من عاشق, شوهرمم روش خیای غیرت دارم بهش گفتم تواینستا دخترفالونکن اونم گف ن نمیشه فلام بالاخره کارشوکردمنم عذاب میکشم بخودشم گفتم ولی... یاخیای چیزایه دیگه خیلی هم شکاک شدم دارم داغون میشم اونقدرم دوسش دارم منوکتک هم زده ولی بازم ادامه میدم  سیاست اصلاندارم دیگع نمیتونم چیکارکنم میگه خستم کردی ازبی اعتمادیت میگه ادم قبل نیستی قبلا وابستش نبودم الان خیلی وابستش شدم دارم اذیت میشم تواین دوسال اولین باره حرفه دلموبکسی گفتم 😢😢😢😭😭😭

ممنون من عاشق, شوهرمم روش خیای غیرت دارم بهش گفتم تواینستا دخترفالونکن اونم گف ن نمیشه فلام بالاخره ...

مراجعه به دکتر روانشناس، خواهر عزیزم

امیدوارم که در کنار خانواده زندگی خوشی داشته باشید و ارامش بهتون برگرده

شبتون بخیر🌷