2777
2789
عنوان

خانوما کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 53 پست
وای دیگه بگو خاک برسر شدم رفت    

عزيزم من گرفتم اولين بار شديد ترين نوعشو ميگيري بعد چند بار ديگه تكرار ميشه و ديگه ميره كلا.اولش بده بعد يه مقطعي داره ٢هفته بايد تحمل كني بعد سالم ميشي و هميشه بعد هر نزديكي بشين تو آب و نمك يا بتادين 

ببین دوست عزیز تبخال تناسلی عاملش یه نوع ویروسه و واگیردار ومطمئنا به همسرت منتقل میشه و بیشترم میشه ...

ببخشید اینو میپرسم همسرم رو لبش تبخال در اومده بود بعد اونجامو که.... چیز می‌کرد تبخال به اونجام می‌خورد ممکنه عاملش اون باشه؟ 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید اینو میپرسم همسرم رو لبش تبخال در اومده بود بعد اونجامو که.... چیز می‌کرد تبخال به اونجام می‌ ...

آره عزیزم چه تبخال تناسلی چه زگیل تناسلی عاملش میتونه از نقاط دیگه بدن باشه

من یکی از دوستام زگیل تناسلی داشت ا ون تازه مجرد بود خیلی زجر کشید و اومد و رفت و راه های مختلف درمان 

میرفت کرایو میکرد ۱ماه بعد درمیومدن میرفت کوتر میکرد دوباره درمیوندن پودوفیلین میزد بازم همونطور کلی زجر کشید تا امام حسین شفاش داد

آره عزیزم چه تبخال تناسلی چه زگیل تناسلی عاملش میتونه از نقاط دیگه بدن باشه من یکی از دوستام زگیل ت ...

تن و بدنم افتاد به لرزیدن 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
عزیزم خداروشکر خوب شدی حالا شما مجرد بودی گرفتی یا متاهل؟؟

مجرد بودم گرفتم ٤سال پيش.من به شدت بهداشتو رعايت ميكنم يه جا رفتم اپيلاسيون بعدش اينجوري شدم.چقد با مامانم دكتر رفتم.هي ميرفتم دكتراي متخصص مختلف يكيشون بهم گفت بايد صبر كني دوهفته بگذره خوب بشي.داروهاتو مصرف كردي جز اينا چيزي نميشه بهت داد.الان متاهلم ولي خداروشكر ٢ساله خبري نيس.

عزیزم نگران نباش مگه اون دوستمون نگفت بعد یه مدت کوتاه خوب شده نگفتم اینجوری پس بیفتی قربونت اگه تو اینترنت بخونی راجبش کلی مطلب یاد میگیری 

من اینارو گفتم تا دنبال درمان الکی و اینترنتی نباشی حتما برو دکتر زنان خودش قشنگ راهنماییت میکنه و تشخیص درستو بهت میگه لازم باشه میفرستت پیش متخصص پوست

عزیزم نگران نباش مگه اون دوستمون نگفت بعد یه مدت کوتاه خوب شده نگفتم اینجوری پس بیفتی قربونت اگه تو ...

باشه گلم مرسی ازت که راهنماییم کردی و دلداریم دادی قربونت 

مجرد بودم گرفتم ٤سال پيش.من به شدت بهداشتو رعايت ميكنم يه جا رفتم اپيلاسيون بعدش اينجوري شدم.چقد با ...

خوب خانومی خدارو صدهزار مرتبه شکر که خوب شدی

اگه متاهل بودی یکم کارت سخت تر میشد چون شریک جنسی آدم با رابطه مبتلا میشه بهرحال ویروسه دیگه ویروسم که شوخی بردار نیست آقا معمولا نقش ناقل رو پیدا میکنه بعدش باهررابطه دوباره ویروس وارد بدن خانوم میشه یعنی باید هر دو همزمان درمان کنن و دارو بخورن

باشه گلم مرسی ازت که راهنماییم کردی و دلداریم دادی قربونت 

خواهش میکنم خانومی نخواستم واقعا نگرانت کنم مدتها واحد تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی محقق بودم زیاد راجب این مسائل اطلاعات پیدا کردم

آره گلم من شانس آوردم خدا كنه هيچكي ازين مريضيا نگيره

ان شالله که واسه دوستمونم چیز مهمی نباشه ولی خوب باید از دست زدن و خاروندن اون نواحی جداااا پرهیز کنه تا پخش نشه تا اطلاع ثانوی از اپیلاسیون دوری کنه از ژیلت مخصوصااااا که خیلی پخش میکنه لباس زیر سفید و نخی استفاده کنه از دکتر بخواد قرصای تقویت سیستم ایمنی مثل ایمینوستم طلایی تجویز کنه تا ایمنیش تقویت بشه و ویروس رو بتونه دفع کنه

پمادارو بزن عالیههه عفنت قارچی گرفتی منم یه بار به طرز وحشتناکی اینطور شدم دکتر این دوپمادو داد با ی ...

دقیق اسم داروهاتو و آمپولتو میگی؟ و مشکلت چیبود

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
دقیق اسم داروهاتو و آمپولتو میگی؟ و مشکلت چیبود

خارش شدددددددید داشتم دکتر گفت به طرز وحشتناک قارچک داری عزیزم فقط پمادا یادم مونده

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم