2777
2789
عنوان

خانوما کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 53 پست
مامان عسلی میتونم بپرسم چند سالتونه؟

بله 24 سالمه 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ان شالله که واسه دوستمونم چیز مهمی نباشه ولی خوب باید از دست زدن و خاروندن اون نواحی جداااا پرهیز کن ...

مرسی عزیزم ایشالا 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
خواهش میکنم خانومی نخواستم واقعا نگرانت کنم مدتها واحد تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی محقق بودم زیاد راج ...

فدات مرسی عزیزم 

شما دكتري؟؟؟اين قرص رو ميشه همينجوريم استفاده كرد؟؟

نه عزیزم پزشک نیستم گفتم محقق دانشگاه علوم پزشکی بودم

نه این دارو رو نمیشه سرخود استفاده کرد چون ممکنه خود سیستم ایمنی بدنت قوی باشه و با مصرف این دارو بیش از حد تقویت بشه و به سلولهای خودی حمله کنن و خدایی نکرده دچار بیماریهای خودایمنی بشین

عزیزم چون شما زیر ۳۰سال هستین مطمئنا ویروس میتونه از بدنت دفع بشه نگران نباش فقط تا میتونی میوه و سب ...

باشه گلم مرسی