2777
2789
عنوان

خانوما کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 53 پست
آب و نمک الان دردسترسمه امتحان میکنم مرسی 

حتما برو بشین داخل وان،تا ۲۰ دقیقه

من از شدت خارش گریه میکردم،همین ک نشستم خیییلی آروم شدم

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
بتادینم رقیق شده بریز توی یه لگن باهاش خودتو بشور  بتادین درمان انواع عوامل زنده بیماری زاس از ...

ندارم الان باید فردا بگم شوشو بخره، مرسی ازت 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پماد خارش پوستی داشتم زدم خوب شدم

تریامسینولون ان ان؟ 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

مرسی از همتون که راهنماییم کردین، چشم میرم انجام میدم منم چیزی نمونده بزنم زیر گریه 

واي تبخال گرفتي.چارش همينه كه ميگم خواهر.پماد آسيكلووير.اول بشين تو لگن آب و بتادين حتما يك ربع بعد بيا با سشوار خشك كن بعد پماد بزن خوب ميشي.من اين دردو داشتم تازه من تا تو مغزمم درد ميكرد خارش كه بماند.فقط يادت باشه خشك كردنه مهمه سشوارو با فاصله و باد ملايم بگير ايشالا خوب ميشي

هردو ولی بیشتر داخل

پمادارو بزن عالیههه عفنت قارچی گرفتی منم یه بار به طرز وحشتناکی اینطور شدم دکتر این دوپمادو داد با یه آمپول و سه دونه قرص الان سه ساله که گورشو گم کرده خارش

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
ببخشید میپرسم ناحیه تناسلیت تبخال دراومده؟؟؟

خواهش میکنم بله 3 تا، میگن از عفونته 

واي تبخال گرفتي.چارش همينه كه ميگم خواهر.پماد آسيكلووير.اول بشين تو لگن آب و بتادين حتما يك ربع بعد ...

وای دیگه بگو خاک برسر شدم رفت   

ببین دوست عزیز تبخال تناسلی عاملش یه نوع ویروسه و واگیردار ومطمئنا به همسرت منتقل میشه و بیشترم میشه ...

باشه گلم وای دارم میترسم یواش یواش 

برو تو سایت راجبش بخون نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی  چطور تا حالا اقدام نکردی؟؟ این ویروس مثل ویروس زگیل تناسلی توی بدن میمونه همیشه و هروقت شرایطش فراهم باشه تبخالات برمیگرده عاملشم ویروسHsv_2 هستش