2777
2789
عنوان

قلبم شکسته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6309 بازدید | 79 پست

چرا خودتو زدی به اون راه که بیخیال شی؟؟؟؟ شوهرت بهت خیانت کرده تو خودتو زدی ب اون راه اگه کولی بازی در نمیاری لااقل ازش خیلی شیک و رسمی بپرس دردش چیه چی براش کم گذاشتی که دنبال یکی دیگس . چرا میخای خاک بریزی روش؟؟؟؟خانواده ی خودش ادم هستند که ار اونا کمک بخای؟؟؟؟ راهش اینه اروم شی باید بفهمی چرا به اون خانم پیام داده 

همین اتیشم زد وقتی بیخیالش شده بودم و اومد الکی و بی مورد که چرا درو رو دخترم بستم که خوابه بیدار نش ...

خب شما چرا بیخیالی عزا گرفتی اون با زیبای خفتش بگه و حال کنه واقعا تعجب میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی شما میگی جواب میده؟؟؟!!!!

برا دوست من که جواب داد، دوستم یک پسر داشت میخواست پسرشو ببره پارک تیپ های خفن میزد شوهرش فکر میکرد قرار داره، با ماها هماهنگ میکرد که وقتی شوهرش خونس باهاش چت کنیم ، ماهم باهاش چت میکردیم اونم تمام مدت با لبخند به گوشیش زل میزد و صدای پیاماهم که میومد شوهرش میفهمید داره چت میکنه، شوهرش یه دفه خیلی شک کرد، همش زنشو تعقیب میکردو مراقبش بود کلا اون یکی زنه از ذهن و خیالش اومد بیرون چسبید به زن خودش

دوست عزیز فراموش کردن این موضوع فرار کردن از حقیقته و با فرار کردن از حقیقت نه تنها چیزی درست نمیشه حتی بدتر هم میشه اون مگس مزاحم و از زندگیت بنداز بیرون اونوقته که با ارامش میتونی زندگی کنی وگرنه کار به جایی میرسه اون میاد تو رو از خونه زندگیت میندازه بیرون

یعنی چی بیخیال ... یعنی هر زنی خاست بیاد حرف عاشقانه بزنه بعد این خانوم.بگه واس عشق و عاشقی نیست ک ...

همه حرفا درست

کسی پیگیر میشه ک بخاد زندگیشو تموم کنه و طاقت شنیدن هرچیزی داشت باشه

حالا مردم بخاد کاری کنه میکنه

خب پس فعلا دست نگهدار سیاست داشته باش زیاد چکش نکن ببین چی تورو زیبای خفته میکنه همون کارو کن حس ...

بخدا اگه برات تعریف کنم من چژور بهش محبت میکنم مغزت سوت میکشه,,, 

اول صبح با بوس و بغل و نوازش بیدارش میکنم, صبحونه مفصل اماده میکنم لباسا اتو زده , جورابشو خوذم پاش میکنم حوله میدم دستش بعد صورت شستن, قبل رفتن خودم وسایلشو دونه دونه میدم دستس واخرم دستشو میبوسم,,, 

وقتی میاد حموم اماده غذا اماده چایی میوه پوست کنده اجیل پاک شکسه, شربت کیکی که خودم درست کردم انواع دسرا که خودم درست کردم, غذاشو ازش میپرسم چی دوست داری همونو درست میکنم هر دو ساعت بهش پیام میدم خستنباشی دلتنگتم مراقب خودت باش و ازین حرفا,,, 

شبا ماساژش میدم نصف شب بیدارمیشم برا بچه میرم برا اب میارم بیدارش میکنم پاشو اب بخور تشنت نشده,,, 

بخدا که محاله کسی مثل من محبت کنه,,,

درضمن هر روز یمدل مو برا خودم میزنم ارایش کرده و معطروخوشپوش میرم استقبالش وقتی میاد از سرکار,,, دیگه ببشتر ازین چیکار کنم😭😭😭😭😭😭

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
همه حرفا درست کسی پیگیر میشه ک بخاد زندگیشو تموم کنه و طاقت شنیدن هرچیزی داشت باشه حالا مردم بخاد ...

خب پس چطور فراموشش کنم😭😭😭

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
دوست عزیز فراموش کردن این موضوع فرار کردن از حقیقته و با فرار کردن از حقیقت نه تنها چیزی درست نمیشه ...

😭😭😭😭😭😭😭

بخدا اگه برات تعریف کنم من چژور بهش محبت میکنم مغزت سوت میکشه,,,  اول صبح با بوس و بغل و نوازش ...

وایییی تو از بچت بیشتر بهش میرسی...از مادری بیشتر کردی

من ندیدم و نشنیدم

مردا تنوع طلبن ...این ربط ب خوب یا بد بودن نداره سیستمشونه

مخای کاری کنی ...ی کم توجهت و کم کن...لطفا بیشترش نکن